Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Călin Hartzos de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-a calificat în lotul României pentru Campionatul Mondial de Dezbateri

Publicat

Călin Tiberius Hartzos, elev la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, clasa a X-a, pregătit de Simina Dura, s-a calificat în lotul lărgit al României care se va pregăti pentru Campionatul Mondial WSDC/The World Schools Debating Championships, ediția 2023.

Călin Tiberius Hartzos a participat zilele trecute la Piatra-Neamț la Olimpiada Națională de Argumentare, Dezbatere și Gândire Critică „Tinerii Dezbat”- ediția 2022, unde a obținut mențiune ca și vorbitor.

Acest premiu l-a calificat în barajul pentru selecția lotului lărgit care se va pregăti pentru ediția 2023 a campionatul mondial de dezbateri.

După o selecție riguroasă, trecând cu succes prin probele de foc ale celor patru meciuri pentru selecția lotului național pentru Campionatul Mondial WSDC/ World Schools Debating Championships, ediția 2023, desfășurate în limba engleză, elevul Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a reușit să se califice între cei mai buni 30 de debateri din țară, cu al doilea punctaj dintre cei selectați.

La etapa națională a Olimpiadei Naționale de Argumentare, Dezbatere și Gândire Critică „Tinerii Dezbat”, desfășurată în perioada 11-17 iulie 2022, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a reprezentat județul Alba și a participat cu două echipe, una la secțiunea avansați și cealaltă la secțiunea începători, sub coordonarea profesoarei Simina Dura.

”Felicităm întreaga echipă de avansați care a reprezentat județul Alba și care a ajuns până în sferturile competiției, formată din Călin Tiberius Hartzos, Constantin-Mario Tănase și Daniel-Vasile Popa.


Felicităm de asemenea echipa de începători care a reprezentat județul Alba: Camelia Toma, Ilinca-Andreea Bozdog și Diana-Victoria Ivașcu” au transmis reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean pe Facebook.

sursa: Facebook Inspectoratul Școlar Județean Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax