Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Călin Matieș: Solicit prefectului Albu și primarului Pleșa să dea dovadă de maturitate: RELAXAȚI MĂSURILE la Alba Iulia!

Publicat

”Ce se întâmplă în cazul Municipiului Alba Iulia este dincolo de orice putere de înțelegere și de acceptare. Din data de 27 aprilie Alba Iulia se află la o incidență de sub 3 cazuri COVID la mia de locuitori, iar trendul este, evident, unul descrescător.

Ce s-a întâmplat în alte orașe importante ale României?

La Arad și Cluj-Napoca restricțiile au fost ridicate la doar 24 de ore după scăderea incidenței sub 3, iar la București după 3 zile după scăderea sub acest prag. La Alba Iulia, după 8 zile, prefectul PNL refuză să ridice restricțiile!!!

Mai mult, același prefect PNL Albu Nicolae a luat decizia de a ridica restricțiile în cazul comunelor Blandiana, Fărău sau Vințu de Jos, dar uită cu bună știință că același set de măsuri trebuiau aplicate și la Alba Iulia încă din data de 29.04.2021?

Domnule prefect Nicolae Albu (PNL), dacă la Alba Iulia avem un primar de paie, care nu are tăria de a bate cu pumnul în masă pentru a salva locurile de muncă și confortul psihologic al locuitorilor, asta nu înseamnă că acceptăm toți să fim luați de proști.

Această bătaie de joc trebuie să înceteze acum! Lăsați oamenii din HORECA să muncească, nu îi mai transformați în cerșetorii unor restricții pe care ar fi trebuit să le luați de mai bine de o săptămână…

Vreți să vă răfuiți între voi? Nu aveți decât să o faceți cât vreți! Dar albaiulienii nu trebuie să sufere pentru că PNL și USR au ajuns să nu se mai înțeleagă nici la Alba Iulia. Locurile de muncă ale angajaților din HORECA nu trebuie să aibă culoare politică și nici să fie vreo monedă de schimb, prin care vă arătați mușchii unii altora din spatele ușilor instituțiilor publice pe care efemer le conduceți sau, mai hilar, din fața oglinzii.

Chiar așa, când vă uitați în oglindă și știți că sunt câteva sute oameni care riscă șomajul din cauza incompetenței Dvs, vă simțiți bine? Ați avut un Paște fericit?

Să vă fie rușine! Vă solicit să vă faceți treaba cu responsabilitate cetățenească, nu cu slugărnicie politică!”, se arată într-un comunicat de presă al senatorului PSD de Alba, Călin Gheorghe Matieș.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax