Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Călin Potor: „Bian îşi va da drumul la gură, în cele din urmă. Îl aşteaptă ani grei de acum încolo”

Publicat

Deputatul liberal Călin Potor, fost membru PDL, crede că fostul preşedinte al ANOFM, Silviu Bian nu a acţionat singur în cazul mitei de zeci de mii de euro şi, cu siguranţă, este vorba despre o încrengătură în mai multe judeţe ale ţării. Acesta a făcut mai multe declaraţii despre subiect, în conferinţa de presă de vineri, a PNL Alba.

„Bian îşi va da drumul la gură în cele din urmă, ştiind că-l aşteaptă ani grei de acum încolo. Nu cred că a acţionat singur, iar banii nu erau folosiţi doar în folos propriu, ci şi în interes de partid. Ar trebui să se facă verificări în mai multe judeţe ale ţării, deoarece cu siguranţă cazul de la Braşov nu a fost o întâmplare izolată”, a precizat Călin Potor.

Politicianul menţionează că, pe vremea când era în PDL Alba, alegerea persoanelor care urmau să fie trimise la Bucureşti în funcţii de demnitari „nu se făcea cu ridicarea mâinilor” în Biroul Permanent Judeţean. „Alegerea demnitarilor se făcea de către 2-3 oameni din PDL, în spatele uşilor închise. Nu am participat niciodată la aşa ceva şi nu mi-a plăcut în mod deosebit Silviu Bian. Am considerat că este o alegere proastă pentru judeţul Alba numirea lui în funcţia de demnitar de stat. Nu avea cei 7 ani de acasă. Am stat de vorbă şi cu angajaţi de la AJOFM Alba, care-mi spuneau că şef mai grobian nu au avut. Eu nu am avut nicio tangenţă cu alegerea lui în funcţia de demnitar şi cu siguranţă PDL Alba avea mulţi oameni pregătiţi care puteau să fie propuşi pentru şefia ANOFM”, a declarat Potor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax