Connect with us
Publicitate

POLITICA

Călin Potor propune limitarea mandatelor aleşilor, la maxim două

Publicat

Deputatul liberal Călin Potor pregăteşte un act normativ prin care va propune în Parlament limitarea numărului de mandate ale aleşilor, la două, maximum.

 

“Mi se pare că, după două mandate, şi asta vă spun din punct de vedere medical, nesimţirea, nepăsarea şi paranoia devin mult mai pregnante, mult mă evidente la aleşii care sunt obişnuiţi să conducă păgubos şi să se şi pensioneze de pe acel post. Este nenormal!

Atâta timp cât ai în faţă un obiectiv de opt ani de zile, cu siguranţă vei trage ca lucrurile să se întâmple bine în zona pe care o coordonezi, însă, cât timp ştii că te pensionezi de acolo, probabil că intervin şi perioade de plictis, care pot să dureze de la 4 ani, la 8 ani, la 12 ani. Eu mi-aş dori să nu mai intervină aceste perioade de plictis în activitatea aleşilor, indiferent că este parlamentar, primar sau consilier local”, a declarat Călin Potor.

Politicianul consideră că est-europenii ar trebui să ia modelul americanilor, care au mandate limitate de conducere. “Ar fi un exerciţiu democratic corect şi benefic colectivităţilor pe care le reprezentăn cu toţii’, a subliniat acesta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax