Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Călin Potor pune la îndoială munca firmei de deratizare contractată de Primăria Alba Iulia: 32 de albaiulieni au fost muşcaţi de căpuşe

Publicat

Deputatul PNL, Călin Potor aduce din nou în discuţie problema firmei de deratizare şi dezinsecţie contractată de administraţia locală contra sumei de 950.000 lei pe an. Liberalul susţine acum că firma „Coral Impex” nu îşi face treaba şi oferă ca exemplu cei câţiva zeci de albaiulieni care au fost muşcaţi în ultimele săptămâni de căpuşe.

Vă prezentăm comunicatul emis de Călin Potor:

Am ridicat recent problema contractului de deratizare, dezinsecție și dezinfecție încheiat de administrația locală cu o firmă de partid căreia i se va plăti în fiecare an nu mai puțin de 950.000 de lei. Firmă care și-a făcut atât de bine treaba că albaiulienii au ajuns la spital cu înțepături de căpușe. Și vorbim de 32 de persoane, nu de incidente izolate.

În momentul în care am semnalat faptul că acest contract a fost atribuit unei firme portocalii, care are clienți doar primării conduse de PD-L, reprezentanții administrației locale au sărit ca arși și m-au acuzat de minciuni și rea-voință. Dincolo de neregulile pe care le-am sesizat, inclusiv faptul că Alba Iulia plătește pentru aceste servicii cât municipiul Cluj-Napoca, este evident faptul că firma în cauză nu a făcut nimic. Doar își încasează banii.

În luna aprilie primăria a făcut comandă societății Coral Impex pentru dezinsecție. Cel puțin pe hârtie, pentru că niciun locuitor nu i-a văzut pe muncitori prin oraș. La câteva săptămâni după celebrele dezinsecții avem 32 de albaiulieni care merg la spital după ce au fost înțepați de căpușe. Plus alții care se plâng că au fost nevoiți să își ducă animalele de companie la medicul veterinar pentru că au luat căpușe după o plimbare prin parcul din fața catedralei sau prin șanțurile cetății. Iar primăria anunță senină că începând din 4 mai, adică după acest val de oameni înțepați de căpușe, va urma o nouă acțiune de dezinsecție.

Am impresia că cineva își bate joc de noi. Se joacă de-a dezinsecția pe bani grei. Bani plătiți din taxele și impozitele noastre. Și nu sunt puțini. Cer public primăriei să ne comunice sumele plătite pentru toate serviciile prestate de Coral Impex în acest an. Dar mai ales să ne explice cum a fost posibil ca oamenii să fie înțepați de căpușe deși ce au existat acțiuni de dezinsecție, cel puțin pe hârtie, plătite din banii albaiulienilor?”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. demagogie

    vineri, 04.05.2012 at 11:59

    Demagogie pura si ieftina! Pentru stiinta tuturor, dar mai ales pentru corectitudinea informatiei, o buna parte dintre cele 32 de persoane care s-au adresat spitalului, n-au fost numai din municipiul Alba Iulia, iar „incidentele” s-au produs cu precadere dupa ce au revenit de la gratar si iarba verde! Asa ca…nu mai mancati rahat!

  2. Tibi

    vineri, 04.05.2012 at 22:25

    Am un caine cu care ma plimb atat prin parcul din cetate cat si in padurea de la Schit. Ia ghiciti de unde „culegem” capusele. Primaria stai jos 4, nu de la padure draga mea ci din parc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax