Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Călin Potor se apucă de voluntariat la Spitalul Judeţean Alba. Aşteaptă avizul Colegiului Medicilor pentru a-şi relua activitatea

Publicat

Două săptămâni de vechime are Călin Potor în PSD Alba şi spune că se simte „foarte bine şi chiar împlinit pentru că e linişte în acest partid”. Se pare că Potor a avut timp să îşi pună şi gândurile în ordine, pentru că vrea să revină la postul, de la Spitalul Judeţean cel de specialist în urgenţe medico-chirurgicale. A precizat că după data de 1 aprilie revine la stetoscop şi halat alb, dar ca şi medic voluntar.

Călin Potor vrea să o ia pe urmele fiului său Alexandru, în vârstă de 23 de ani care face voluntariat la Colegiul Transilvania din Cluj-Napoca. A anunţat în cadrul conferinţei de la PSD Alba că deja a vorbit cu preşedintele Colegiului medicilor, Gheorghe Vieru să primească în condiţiile de voluntariat avizul pentru a-şi relua activitatea la Spitalul Judeţean.

„Ştiu că spitalul nu are bani, ştiu că este o criză de medici specialişti în urgenţă medico – chirurgicală. Cred că am disponibilitatea de timp ca în fiecare săptămână, câteva ore să le petrec în urgenţa Spitalului Judeţean sau acolo unde lucrează colegi din urgenţă fie că e vorba din Ocna Mureş”, a declarat Potor.

Chiar dacă a plecat în Parlamentul României, acesta nu şi-a pierdut postul din spital. Totuşi pentru a se alătura din nou colegilor din breaslă, deputatul trebuie să urmeze un curs de două luni de zile. Asta este una din regulile Colegiului Medicilor care se aplică în cazul unui medic care şi-a încetat activitatea mai mult de 5 ani.

„O să fiu un cursant foarte serios la doctorul Boilă, care este medic primar în urgenţe medico-chirurgicale, voi da şi un examen, probabil şi probă practică”, a precizat vicepreşedintele PSD Alba.

Călin Potor este medic primar în urgenţe medico-chirurgicale, iar în 2008 şi-a încetat activitatea la spital pentru că a fost ales deputat în Parlamentul României.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. coleg

    vineri, 21.03.2014 at 08:14

    Chiar? Vei fi un voluntar la urgenta unde vrea conducerea spitalului si nu unde vrei tu. Nu cred ca esti in masura sa alegi chiar daca esti parlamentar

  2. vali

    vineri, 21.03.2014 at 08:36

    Daca faci medicina la fel cum faci politica……..Stai acasa!!!!(Poate negociezi si cu UDMR ca acolo nu ai fost inca:)) )

  3. jiji

    duminică, 23.03.2014 at 12:00

    la urgenta nu trebuie sa fie specializat pe urgenta sau terapie intensiva? poate ca medic de familie sa faca si altceva decit campanie electorala la urgente?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax