Connect with us
Publicitate

POLITICA

Călin Potor se implică în echipa PNL Alba Iulia

Publicat

Preşedintele PNL Alba Iulia, Gabriel Pleşa, l-a primit cu deschidere pe deputatul Călin Potor în echipa locală şi nu a ascuns faptul că şi-a dorit de mai mult timp să-l aibă alături, chiar a sperat că se va apropia de liberali, după ce şi-a dat demisia din PD-L. Călin Potor a primit misiunea, din partea Organizaţiei Judeţene Alba a PNL, de a se implica în acţiunile locale ale Partidului Naţional Liberal.
În ceea ce priveşte o posibilă candidatură a lui Călin Potor la viitoarele alegeri locale, pentru funcţia de primar al municipiului Alba Iulia, liberalii au repetat încă o dată cele spuse în urmă cu două zile de deputat, pentru Alba24.ro, şi anume că astfel de decizii vor fi luate după ce se vor face sondaje de opinie în urma cărora se va stabili cine are cele mai mari şanse să candideze pentru funcţiile publice importante. Potor a mărturisit că i-ar plăcea să rămână acasă şi că nu-i place Bucureştiul în mod deosebit, deci nu a scos din discuţie funcţia de primar al municipiului.
Reamintim că, datorită postului de deputat, Călin Potor a primit, conform statutului PNL, calitatea de vicepreşedinte în Organizatia Judeteană, cu drept de vot. Implicarea pe plan local îi va aduce acestuia posibilitatea de a interacţiona mai uşor cu electoratul pe care-l reprezintă în Parlamentul României, şi anume Colegiul Nr. 1 Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax