Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Call center amendat de ITM Alba pentru munca „la negru”. Ce sancţiuni au mai aplicat inspectorii în judeţ

Publicat

call center posturi telefon O firmă ce administrează un call center pentru carduri de reducere în magazine a fost amendată de inspectorii ITM Alba, pentru munca “la negru”. În total, inspectorii au dat, săptămâna trecută, sancţiuni în valoare totală de peste 30.000 de lei.

În perioada 29 august – 2 septembrie, în domeniul relaţiilor de muncă au fost controlaţi 32 de agenţi economici, cu un număr total de 335 de angajaţi. Inspectorii au aplicat 11 sancţiuni, din care şapte amenzi, în cuantum total de 33.000 de lei.

Una dintre firme a fost depistată cu angajaţi fără forme legale. Este vorba despre VIP Card Express SRL Pianu, un call center, depistat cu două personae primite ilegal la muncă. Amenda a fost de 20.000 lei.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 25 de unităţi şi găsite 39 de nereguli. Inspectorii au dat opt avertismente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax