Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Call center pentru proiectul minier „Roşia Montană Gold Corporation”

Publicat

Începând cu această săptămână, „Roşia Montană Gold Corporation” a pus la dispoziţia celor interesaţi să afle mai multe informaţii legate de Proiectul Roşia Montană un număr de telefon apelabil gratuit atât din reţelele mobile, cât şi din cele fixe.

La numărul de telefon- 0800 876 742, de luni până vineri, între orele 08.00-17.00, se pot solicita orice fel de informaţii legate de proiectul minier Roşia Montană sau se pot sesiza probleme legate de proiect.

Reprezentanţii companiei „Roşia Montană Gold Corporation” şi-au propus prin această acţiune să vină în întâmpinarea dorinţei oamenilor de a fi mai bine informaţi în legătură cu proiectul Roşia Montană, într-un mod cât mai rapid şi mai accesibil.

Mădălina TOMA (corespondent Alba24)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. SILVIU

    joi, 17.11.2011 at 23:08

    DE CE TOT PUNETI REPORTAJE CU ASA ZISII LOCUITORI DIN ROSIA MONTANA PENTRU INTIMIDARE, DE CE INCERCATI SA PROSTITI POPULATIA SA VA SUSTINA IN EXPLOATAREA ZACAMINTELOR DIN ROSIA MONTANA CU FIRMA RMGB? CHIAR E NECESAR CA O FIRMA EXTERNA DIN AFARA SA FACA ACEASTA ASA ZISA INVESTITIE? CU UN PROCENT ASA DE MIC PENTRU STATUL ROMAN DIN CE EXPLOATEAZA?!
    NUUUU SE POATE, CHIAR NU NE PUTEM DA SEAMA CA TOTUL E O EXCROCHERIE ? CE LOCURI DE MUNCA ? ASTA O SA FIE NUMAI CAT SE PUNE PE PICIOARE ACEA FIRMA MINIERA,ADICA 5 ANI . DUPA ACEEA CE FACE CU ATATA PERSONAL? HAI K SE PUTEA SI ALTFEL, SA INVESTEASCA STATUL ROMAN SI SA-SI AMORTIZEZE TOATE CHELTUIELILE IN CATIVA ANI DUPA CARE TOTUL ERA PROFIT!
    DE CE MINT CA E NUMAI ATATA ZACAMANT DE AUR SI ARGINT? DE CE NU ASCULTATI ZOOLOGII ROMANI CARE AU LUCRAT ACOLO INAINTE DE A SE INCHIDE MINELE SA VA ZICA EI CAT DE MULT ZACAMANT PRETIOS ESTE ACOLO ?
    TOTUL E O MINCIUNA SI CE O SA SE SCOATA ACOLO .NOUA ROMANILOR O SA NE DEA DOAR ASA SIMBOLIC.AR TREBUI CA MACAR STATUL SA IA UN PROCENT MAI MARE SI SA SE SUPRAVEGHEZE TOATA EXTRAGEREA, BINE DAR FARA CORUPTII DIN TARA NOASTRA…
    VOI CE ZICETI????????????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax