Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Calvarul unei femei din Alba, bătute de iubit. Ce pedeapsa a primit bărbatul care și-a lovit de mai multe ori concubina

Publicat

pixabay free

Un bărbat care și-a bătut iubita, în urma cu mai mulți ani, a fost condamnat la o amendă penală de magistrații Judecătoriei Alba Iulia. În rechizitoriul întocmit de procurori este detaliat modul în care bărbatul din Vințu de Jos și-a bătut de mai multe ori iubita, atât pe stradă, dar și în locuința unde aceștia stăteau. 

După ce a fost aruncată din pat și a dat cu capul de noptieră, femeia și-a făcut curaj și a anunțat autoritățile. Deși faptele s-au petrecut în toamna anului 2018, magistrații l-au condamnat pe bărbat abia în data de 17 august 2021.

La scurt timp de la condamnare, motivarea instanței a fost făcută publică.

În data de 14 septembrie 2018, în jurul orei 10.30, pe fondul consumului de alcool și a geloziei, bărbatul a aruncat-o pe femeie din pat. În căzătură aceasta s-a lovit la cap.

Apoi căzută la pământ femeia a fost lovită cu pumnii și picioarele atât în cap cât și pe spate, în timp ce își proteja capul cu mâinile.

Câteva zile mai târziu, pe o stradă din localitate, bărbatul a lovit-o pe femeie cu piciorul, apoi a năvălit pe ea și a lovit-o cu pumnii în față. din cauza faptului că aceasta a anunțat poliția cu privre la bătaia din data de 14 septembrie.

Stare de pericol ”relativ redusă”

În timpul anchetei, magistrații au considerat că starea de pericol, a fost relativ redusă, deoarece femeia nu a avut nevoie de multe zile de îngrijiri medicale după bătăile încasate.

”În ceea ce privește starea de pericol creată pentru valoarea socială ocrotită, raportat la zilele de îngrijiri medicale, instanța apreciază că aceasta este relativ redusă”, au precizat magistrații.

Pentru cele două fapte care au fost încadrate de magistrați ca violență în familie, bărbatul a fost condamnat la o amendă penală de 4485 de lei. Dacă nu o va plăti acesta riscă să meargă după gratii pentru faptele comise, i-au atras atenția judecătorii.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 10 zile de la pronunțare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax