Connect with us
Publicitate

AIUD

Camelia Roxana Groza, eleva de ZECE a Colegiului Național ”Titu Maiorescu” din Aiud. Munca, secretul succesului ei

Publicat

Camelia Roxana Groza, elevă a Colegiului Național ”Titu Maiorescu” din Aiud, secția de matematică informatică, a obținut media zece la examenul de Bacalaureat 2021. 

Andrada a spus că a muncit zilnic pentru acest rezultat excepțional, mai ales după o perioadă lungă în care școala s-a desfășurat online.

Despre examen, Camelia spune că nu a fost ”exagerat de greu” dar că a fost nevoie de preăgire constantă și atenție. ”Ambiția și seriozitatea sunt foarte importante pentru a obține un rezultat bun la examen”, spune aceasta.

Nu a luat ore la Limba Română, s-a pregătit singură, dar consideră că a fost ajutată foarte mult de profesoara ei de la clasă.

Mai departe, Camelia Roxana vrea să meargă la Univesitatea ”Babeș Bolyai” din Cluj Napoca, unde vrea să continue să studieze matematică și informatică.

”A fost destul de grea perioada în care am făcut școală online, dar și profesorii și elevii au făcut eforturi pentru a suplini acest lucru. Ne-a ajutat și faptul că în ultima perioadă ne-am dus la școală fizic” a adăugat Roxana.

Vezi Rezultate Bacalaureat 2021. Notele înainte de contestații

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax