Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cameră salină la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia, realizată de voluntari. Au dat din mână în mână 8,5 tone de sare

Publicat

Cameră salină la Liceul de Arte: 72 de voluntari s-au strâns la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia, pentru realizarea unei camere saline unde s-au pus 8,5 tone de sare. Bucățile de sare au fost transportate din mână în mână, de voluntari. 

Proiectul inițiat de Rotary Club Alba Iulia, în parteneriat cu Rotary Civitas Solis, Primaria Alba Iulia și Liceul de Arte Regina Maria se apropie de sfârșit, anunță reprezentanții clubului.

”Acțiunea de transport și amenajare cu sare nu ar fi fost posibilă fără generozitatea sponsorilor și dăruirea membrilor Rotary Alba Iulia, Rotary Civitas Solis, Roatract, Interact, elevi si profesori ai Liceului de Arte Regina Maria, ai echipei de handbal feminin de la Școala Mihai Eminescu, însoțite de antrenor.

De la mic la mare, indiferent de profesie sau statut ne-am bucurat împreună de sentimentul că am servit unui scop nobil, mai presus de noi înșine.

Povestea continuă… și în următoarea perioadă ne propunem sa inaugurăm camera salină și implicit elevii sa se bucure de beneficiile ei” au transmis reprezentanții clubului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gelu stoian

    luni, 19.02.2024 at 18:33

    Haios ! Va veti putea prelungi viata, fara a mucegai, in saramura !!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax