Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cămin studențesc Cluj, în carantină după ce mai mulți studenți Erasmus au fost confirmați COVID

Publicat

Căminul A1 din Campusul Hașdeu din Cluj-Napoca a fost plasat în carantină timp de două săptămâni după ce au fost confirmați cu Covid-19 opt studenți străini care studiază la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) prin programul Erasmus.

În cămin mai sunt 85 de studenți, care vor trebui să stea în izolare timp de 14 zile, potrivit Cluj24.ro.

Universitatea ,,Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca le va oferi mâncare și servicii de spălătorie pentru întreaga perioadă.

,,În căminul din campusul studențesc, în momentul de față sunt 8 persoane confirmate pozitiv cu Covid-19. Este un cămin dedicat studenților Erasmus. Tot căminul a fost carantinat, și cu studenții care nu sunt infectați. Căminul este închis pe o perioadă de două săptămâni.

Împreună cu universitatea am făcut demersuri în ceea ce privește facilitățile pentru persoanele carantine. Universitatea le oferă mâncare de la cantină, le oferim și sprijin, le luăm hainele și le ducem la spălătorie. În cămin sunt 93 de persoane dintre care 8 sunt infectate cu Covid-19”, a declarat Ionuț Zbranca, Prefectul Studenților la Universitatea ,,Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca pentru sursa citată.

La UBB sunt facultăți unde, din semestrul II, studenții învață în sistem hibrid, respectiv online și față în față, pentru activități de laborator, seminar și proiecte.

sursa: cluj24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax