Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Căminul cultural din Războieni va fi modernizat. 8.000 de lei pentru servicii de proiectare, proiect pe ordinea de zi a şedinţei CL Ocna Mureş

Publicat

Căminul cultural din localitatea Războieni Cetate intră în renovare. În acest sens, consilierilor locali din Ocna Mureş li se propune achiziţionarea unor servicii de arhitectură pentru construcţii – proiectare lucrări de modernizare, estimate la valoarea de 8000 de lei fără TVA.

Procedura va fi achiziţie directă, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Potrivit documentaţiei de proiect, căminul cultural din localitatea Războieni Cetate, ce aparţine de oraşul Ocna Mureş, face parte din domeniul public al acestuia, iar starea tehnică a clădirii este necorespunzătoare. Acoperişul are elemente de rezistenţă putrede, şigle sparte sau mutate din loc, zugrăvelile , tavanul şi burlanele sunt degradate, lipsesc uşi şi geamuri, unii pereţi au igrasie.

Se propune reabilitarea acoperişului, sprijinirea planşeului din sala mare, repararea soclului, a tencuielilor interioare şi exterioare, redimensionarea uşilor de acces şi recondiţionarea tâmplăriei existente. De asemenea, se are în vedere înlocuirea tâmplăriei din lemn cu cea termoizolantă în sălile de grădiniţă şi revizuirea instalaţiilor la grupurile sanitare. Vor fi reparate treptele de la intrarea principală şi vor fi refăcute trotuarele.

Prin proiectare se va întocmi proiectul tehnic, detaliile de execuţie, caietul de sarcini şi lista cu cantităţile de lucrări. Valoarea acestuia este estimată la 8000 de lei fără TVA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax