Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Campania ”Jandarmeria donează viață pentru România” a continuat la Alba Iulia şi Sebeş

Publicat

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Alba s-au deplasat, marţi, la Spitalul Municipal Sebeș, nu pentru o intervenție în forță, ci pentru a organiza un punct de donare de sânge.

Până la ora 12.00, aproximativ 50 de persoane au mers la spital, pentru a dona sânge, însă doar 35 dintre acestea au fost declarate apte pentru donare. Din totalul de donatori, 23 au fost reprezentanți ai Jandarmeriei din Sebeș. ”Suntem plăcut impresionaţi să constatăm că demersul Jandarmeriei are ecou, tot mai multe persoane trecând pragul Centrului de Transfuzie Alba, donând sânge şi contribuind astfel la redarea speranţei de viaţă celor aflaţi în nevoie. Nădăjduim ca o mare parte dintre aceştia să devină donatori fideli, deoarece nevoia de sânge din spitale este pe cât de reală, pe atât de constantă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Alba, Cosmin Ovidiu Jurcoveț.

Marți, 15 noiembrie, reprezentanții Jandarmeriei se vor deplasa la Aiud pentru un nou moment de binefacere. La fel ca și la Sebeș, și la Aiud, va fi amenajat un punct de donare de sânge, în incinta spitalului din localitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax