Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Campania „Curăţenie generală în Cealaltă Capitală”. Serviciu gratuit în Alba Iulia de colectare de la domiciliu a deşeurilor electrice şi electronice

Publicat

deseuri electrice electronice În cadrul campaniei „Curățenia Generală în Cealaltă Capitală” albaiulienii pot utiliza serviciul gratuit de colectare de la domiciliu a deșeurilor electrice și electronice, transmit reprezentanţii Primăriei Alba Iulia.

În urma unui simplu apel la 0800 444 800 (gratuit) sau la 0756.026.916 (tarif normal), aparatele electrice mari (combine frigorifice, vitrine, lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare, mașini de spălat rufe și vase, aparate de aer condiționat ș.a.) vor fi ridicate gratuit de către echipa RoRec direct de la domiciliul  solicitanților.

Aparatele electrice de mici dimensiuni (fiare de călcat, aspiratoare, monitoare, televizoare, aparate radio, scule electrice, aparate de bucătărie ș.a.) pot fi predate la Centrul de Colectare RoRec situat în Alba Iulia, pe str. Tulnicului, nr.18.

Serviciul local de colectare DEEE de la domiciliu este pus în sprijinul comunității și oferit cu gratuit atât cetățenilor, cât și instituțiilor și agenților economici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax