Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Campania de donații pentru Spitalul Blaj, propus ca spital suport pentru cazurile de COVID-19. A fost deschis și cont în euro

Publicat

Primăria Blaj anunță că a fost deschis și cont în euro pentru cei care vor să ajute spitalul din municipiu cu donații, în contexul în care unitatea a fost propusă ca spital-suport pentru cazurile de COVID-19.

”Toți cei care doresc, persoane fizice și juridice, pot dona bani pentru achiziționarea de echipamente și dotarea Spitalului Municipal Blaj în vederea tratării cazurilor de COVID-19 (coronavirus). A fost deschis și un cont pentru donații în euro”,  anunțat primăria.

CONT EURO
IBAN: RO85 BTRL EURC RT02 8121 4001
BANCA TRANSILVANIA BLAJ

CONT LEI
IBAN: RO38 BTRL RONC RT02 8121 4001
BANCA TRANSILVANIA BLAJ

TITULAR
ASOCIAȚIA 2% PENTRU SPITALUL MUNICIPAL BLAJ
STR. REPUBLICII, NR. 2, BLAJ, JUD. ALBA
COD FISCAL: 32633019

Reamintim că autoritățile locale și cele județene au luat în discuție marți scenariul în care, prin ordin de ministru, Spitalul Municipal Blaj va fi stabilit spital suport pentru tratarea cazurilor de COVID-19, măsurile care se impun pentru pregătirea lui, procedurile de urmat, dotarea acestuia cu materiale și medicamente și pregătirea personalului medical pentru asigurarea actului medical în această situație.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax