Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Campania „Dependent de speranţă – închisoarea nu este capăt de drum”: Deţinuţii din Penitenciarul Aiud, informaţi despre efectele consumului de droguri

Publicat

Penitenciar Aiud

Până la sfârşitul lunii noiembrie, la Penitenciarul Aiud se desfăşoară campania naţională „Dependent de speranţă – închisoarea nu este capăt de drum”, ce are drept scop conştientizarea efectelor consumului de droguri, atât de către deţinuţi, cât şi de către cei care se pregătesc de liberare.

Activităţile campaniei vor consta în sesiuni de informare directă şi dezbateri cu privire la consecinţele consumului de droguri realizate de specialiştii din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba Alba, în colaborare cu specialiştii în reintegrare socială din cadrul penitenciarului Aiud. Totodată, va fi difuzat spotul şi filmului realizate în cadrul campaniei.

Filmul prezintă informaţii referitoare la dinamica fenomenului consumului de droguri, mărturii ale consumatorilor de droguri, ale foştilor consumatori de droguri care execută pedepse privative de libertate, precum şi informaţii privind reţeaua de servicii de asistenţă integrată existente la nivelul unităţilor penitenciare, precum şi serviciile comunitare ce pot fi accesate după liberare, în vederea reintegrării sociale.

Campania “Dependent de speranţă – închisoarea nu este capăt de drum” are ca scop conştientizarea efectelor consumului de droguri, în principal a populaţiei generale din penitenciar şi în secundar, a populaţiei de foşti consumatori de droguri care se pregătesc pentru liberare, precum şi informarea acestora privind serviciile comunitare existente.

Este o iniţiativă a Agenţiei Naţionale Antidrog prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba, în parteneriat cu Penitenciarul Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax