Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Campania ”îmbracă un copac”, la Zlatna. Haine groase lăsate în oraș, pentru cei care au nevoie

Publicat

campanie

O campanie inedită de strângere de haine groase de iarnă pentru nevoiași are loc în aceste zile la Zlatna. Mai mulți tineri din oraș s-au implicat și le cer concetățenilor să își împartă hainele pe care nu le mai folosesc, cu alții care au nevoie.

Hainele sunt expuse în jurul unor copaci și oricine are nevoie poate lua. O campanie care a început acum câșiva ani în diferite părți ale lumii.

”Da! Dacă ai nevoie este a ta! Începând de mâine până în data de 5 decembrie te aștept la Salon Diana în Zlatna pentru a îmbrăca și tu un om nevoiaș copil#adult#bătrân, toți au un suflet și un corp care are nevoie de îmbrăcăminte groasă de iarnă!

Dăruiește orice îmbrăcăminte groasă pe care oricum nu o mai porti demult (ți-a rămas mică#nu se mai poartă) alături de un mesaj și mai departe vor ajunge să țină de cald unui om în anotimpul rece care urmează! Oricine are nevoie de o geacă este aștept să o primească cu drag de o persoană care vrea sa o dăruiască!

Dăruiește și primește! Toate hainele care vor rămâne în ajun de Moș Nicolae vor fi donate oamenilor nevoiași! Oricine are nevoie, sunt aici zilnic expuse afară începând de azi!” a scris pe facebook Diana Petric, una dintre persoanele care au inițiat campania.

De unde a pornit totul

Ideea acestei campanii a venit din Canada. O fetiță care își sărbătorea ziua de naștere, Jayda, a lăsat alături de prietenele ei, 34 de haine groase de iarnă pentru oamenii străzii. Le-au lăsat pe bănci, în parcuri sau chiar au îmbrăcat copacii cu ele. De fiecare dată au lăsat și mesaje pentru cei cărora le erau destinate. Ideea a prins și oameni din toată lumea a început să practice această formă de solidaritate discretă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax