Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Campania ”îmbracă un copac”, la Zlatna. Haine groase lăsate în oraș, pentru cei care au nevoie

Publicat

campanie

O campanie inedită de strângere de haine groase de iarnă pentru nevoiași are loc în aceste zile la Zlatna. Mai mulți tineri din oraș s-au implicat și le cer concetățenilor să își împartă hainele pe care nu le mai folosesc, cu alții care au nevoie.

Hainele sunt expuse în jurul unor copaci și oricine are nevoie poate lua. O campanie care a început acum câșiva ani în diferite părți ale lumii.

”Da! Dacă ai nevoie este a ta! Începând de mâine până în data de 5 decembrie te aștept la Salon Diana în Zlatna pentru a îmbrăca și tu un om nevoiaș copil#adult#bătrân, toți au un suflet și un corp care are nevoie de îmbrăcăminte groasă de iarnă!

Dăruiește orice îmbrăcăminte groasă pe care oricum nu o mai porti demult (ți-a rămas mică#nu se mai poartă) alături de un mesaj și mai departe vor ajunge să țină de cald unui om în anotimpul rece care urmează! Oricine are nevoie de o geacă este aștept să o primească cu drag de o persoană care vrea sa o dăruiască!

Dăruiește și primește! Toate hainele care vor rămâne în ajun de Moș Nicolae vor fi donate oamenilor nevoiași! Oricine are nevoie, sunt aici zilnic expuse afară începând de azi!” a scris pe facebook Diana Petric, una dintre persoanele care au inițiat campania.

De unde a pornit totul

Ideea acestei campanii a venit din Canada. O fetiță care își sărbătorea ziua de naștere, Jayda, a lăsat alături de prietenele ei, 34 de haine groase de iarnă pentru oamenii străzii. Le-au lăsat pe bănci, în parcuri sau chiar au îmbrăcat copacii cu ele. De fiecare dată au lăsat și mesaje pentru cei cărora le erau destinate. Ideea a prins și oameni din toată lumea a început să practice această formă de solidaritate discretă.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Haită de LUPI, la plimbare în habitatul lor natural. Imagini rare din Parcul Naţional Apuseni

Publicat

haita lupi

Imagini rare, cu o haită de lupi în mediul lor natural, au fost surprinse în Parcul Naţional Apuseni. “Câteva momente cu și despre lup (Canis lupus). Deoarece animalul face parte din vârful piramidei trofice în habitatul în care trăiește, prezența sa poate fi considerată un indicator al stării de sănătate al habitatului respectiv. Un habitat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în ALBA până duminică: Primăvară cu soare și temperaturi de până la 19 grade Celsius. Prognoza de weekend

Publicat

toamna soare

Primăvara se arată la fel de frumoasă și în acest weekend și aduce soare mult și temperaturi perfecte pentru plimbări în natură. Temperaturile maxime ajung la valori de 19 grade Celsius. Vă prezentăm condiţii meteo în perioada 22-24 martie, în localităţi din Alba: Vineri, 22 martie Alba Iulia: minime de 3 grade Celsius, maxime de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Problemele de pe lotul II al Autostrăzii Sebeş-Turda. Ministru: ar putea fi reziliat contractul cu constructorul

Publicat

colaj lot II

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat joi la Alba Iulia că intenţionează să încheie orice fel de relaţie contractuală cu Aktor, constructorul lotului II al Autostrăzii Sebeş-Turda, dacă nu înregistrează avans în lucrări până în aprilie. Citeşte şi LIVE VIDEO: Ministrul Răzvan Cuc la Alba Iulia. Declarații despre infrastructura județului și progresul pe A10 „Am […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Gest de omenie al unui pompier din Sebeș. A găsit un portofel plin de bani și l-a predat poliției

Publicat

pompier sebes

Un pompier de la Garda de Intervenție Sebeș a găsit într-o parcare din municipiu, un portofel care conținea o mare sumă de bani. Acesta a dat dovadă de spirit civic și a predat portofelul găsit poliției municipiului Sebeș.  Plutonier major Olaru Constantin de la Garda de Intervenție Sebeș, a predat poliției municipiului Sebeș un portofel, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate