Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Campania ”îmbracă un copac”, la Zlatna. Haine groase lăsate în oraș, pentru cei care au nevoie

avatar

Publicat

campanie

O campanie inedită de strângere de haine groase de iarnă pentru nevoiași are loc în aceste zile la Zlatna. Mai mulți tineri din oraș s-au implicat și le cer concetățenilor să își împartă hainele pe care nu le mai folosesc, cu alții care au nevoie.

Hainele sunt expuse în jurul unor copaci și oricine are nevoie poate lua. O campanie care a început acum câșiva ani în diferite părți ale lumii.

”Da! Dacă ai nevoie este a ta! Începând de mâine până în data de 5 decembrie te aștept la Salon Diana în Zlatna pentru a îmbrăca și tu un om nevoiaș copil#adult#bătrân, toți au un suflet și un corp care are nevoie de îmbrăcăminte groasă de iarnă!

Dăruiește orice îmbrăcăminte groasă pe care oricum nu o mai porti demult (ți-a rămas mică#nu se mai poartă) alături de un mesaj și mai departe vor ajunge să țină de cald unui om în anotimpul rece care urmează! Oricine are nevoie de o geacă este aștept să o primească cu drag de o persoană care vrea sa o dăruiască!

Dăruiește și primește! Toate hainele care vor rămâne în ajun de Moș Nicolae vor fi donate oamenilor nevoiași! Oricine are nevoie, sunt aici zilnic expuse afară începând de azi!” a scris pe facebook Diana Petric, una dintre persoanele care au inițiat campania.

De unde a pornit totul

Ideea acestei campanii a venit din Canada. O fetiță care își sărbătorea ziua de naștere, Jayda, a lăsat alături de prietenele ei, 34 de haine groase de iarnă pentru oamenii străzii. Le-au lăsat pe bănci, în parcuri sau chiar au îmbrăcat copacii cu ele. De fiecare dată au lăsat și mesaje pentru cei cărora le erau destinate. Ideea a prins și oameni din toată lumea a început să practice această formă de solidaritate discretă.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate

ACTUALITATE

Augustin Lazăr, replică pentru OUG anunțat de Tudorel Toader: ”Hotărârile judecătorești definitive au putere de lege”

avatar

Publicat

lazar

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, consideră că hotărârile judecătoreşti definitive au putere de lege, iar deciziile CCR se aplică pentru viitor. În aceste condiţii va fi foarte greu pentru ministerul Justiţiei să explice cum o ordonanţă de urgenţă poate schimba retroactiv decizii definitive ale instanţei. „Legea penală nu retroactivează și asta o știe nu […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Pensiuni de vânzare în județul Alba, la început de an. Vezi cât costă și în ce zone se află

avatar

Publicat

Chiar dacă datele oficiale arată că în prima jumătate a anului 2018, s-au cazat în Alba peste 7.800 de turiști, începutul de 2019 vine la ”pachet” cu o serie de pensiuni scoase la vânzare, în diferite zone ale județului. Situate în Râmeț, Șugag, Săsciori, Cugir sau în alte localități din județ, afacerile ”la cheie” au […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania şi la munte: Temperaturi maxime şi precipitaţii în următoarele două săptămâni

avatar

Publicat

smurd

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru perioada 21 ianuarie – 3 februarie. În Transilvania, temperaturile vor varia de la maxime de zero grade Celsius la 8 grade Celsius şi sunt aşteptate în continuare ninsori şi lapoviţă. În Transilvania, regimul mediu de temperatură va avea, până spre sfârșitul lunii ianuarie, fluctuații de la […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

România, din nou în topul ruşinii. Loc fruntaş între ţările din Uniunea Europeană care au probleme cu gunoaiele

avatar

Publicat

România și Malta sunt țările europene cu cele mai slabe politici de mediu, fapt reflectat de cea mai slabă pondere a reciclării și de cea mai mare rată a poluării prin gropi de gunoi, arată un raport al Comisiei Europene.  România, Malta, Grecia și Ciprul sunt țările cu cele mai slabe rezultate în domeniul reciclării, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate