Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Campania ”îmbracă un copac”, la Zlatna. Haine groase lăsate în oraș, pentru cei care au nevoie

Publicat

campanie

O campanie inedită de strângere de haine groase de iarnă pentru nevoiași are loc în aceste zile la Zlatna. Mai mulți tineri din oraș s-au implicat și le cer concetățenilor să își împartă hainele pe care nu le mai folosesc, cu alții care au nevoie.

Hainele sunt expuse în jurul unor copaci și oricine are nevoie poate lua. O campanie care a început acum câșiva ani în diferite părți ale lumii.

”Da! Dacă ai nevoie este a ta! Începând de mâine până în data de 5 decembrie te aștept la Salon Diana în Zlatna pentru a îmbrăca și tu un om nevoiaș copil#adult#bătrân, toți au un suflet și un corp care are nevoie de îmbrăcăminte groasă de iarnă!

Dăruiește orice îmbrăcăminte groasă pe care oricum nu o mai porti demult (ți-a rămas mică#nu se mai poartă) alături de un mesaj și mai departe vor ajunge să țină de cald unui om în anotimpul rece care urmează! Oricine are nevoie de o geacă este aștept să o primească cu drag de o persoană care vrea sa o dăruiască!

Dăruiește și primește! Toate hainele care vor rămâne în ajun de Moș Nicolae vor fi donate oamenilor nevoiași! Oricine are nevoie, sunt aici zilnic expuse afară începând de azi!” a scris pe facebook Diana Petric, una dintre persoanele care au inițiat campania.

De unde a pornit totul

Ideea acestei campanii a venit din Canada. O fetiță care își sărbătorea ziua de naștere, Jayda, a lăsat alături de prietenele ei, 34 de haine groase de iarnă pentru oamenii străzii. Le-au lăsat pe bănci, în parcuri sau chiar au îmbrăcat copacii cu ele. De fiecare dată au lăsat și mesaje pentru cei cărora le erau destinate. Ideea a prins și oameni din toată lumea a început să practice această formă de solidaritate discretă.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

OFICIAL: A început programul ”Rabla” la electrocasnice. Echipamentele eligibile și procedura de obținere a voucherelor

Publicat

electrocasnice

Programul Rabla pentru Electrocasnice s-a lansat oficial. De astăzi, puteți solicita vouchere pe siteul Ministerului Mediului. Potrivit noului ghid, publicat de Ministerul Mediului, programul cuprinde acum mai multe tipuri de electrocasnice, faţă de cele trei de anul trecut. Aşadar, românii vor putea lua vouchere şi pentru televizoare sau maşini de spălat vase. Iar fondurile pentru […]

Citește mai departe
Publicitate

CÎMPENI

VIDEO: Podul de 100 de ani de la Câmpeni. Spoială peste rugina timpului, în cinstea vizitei familiei regale în Apuseni

Publicat

pod campeni

Podul de fier care traversează Arieșul în Câmpeni și face legătura cu partea industrială a orașului s-a degradat și este un real pericol pentru cei care îl trec zilnic cu camioane de mare tonaj, dar și cu autoturisme. Grinzile de metal au ruginit și s-au șubrezit. Potrivit primarului din Câmpeni, Călin Andreș, administraţia locală a […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Marcel Iureș la Festivalul de Teatru de la Alba Iulia. Îndrăgostit de Cetate, contrariat de Monumentul Unirii

Publicat

Marcel Iureș joacă vineri seară în ”Moș Nichifor”, o nouă adaptare a poveștilor lui Ion Creangă, marca Alexandru Dabija. Prezent astăzi la o întâlnire cu jurnaliștii și cu publicul său, marele actor a povestit cât de mult îi place la Alba Iulia. A spus că s-a plimbat prin Cetate alături de fiul său, unde i […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Se înlocuiesc semafoarele la intersecția OMW – Stadion din Alba Iulia. Trafic îngreunat

Publicat

Trafic rutier este îngreunat vineri, în intersecția dintre Bulevardul Revoluției 1989, Bulevardul Republicii și strada Calea Moților din Alba Iulia. Muncitorii înlocuiesc semaforul vechi cu unul nou. Semaforul a fost scos din funcțiune încă de joi. Până la finalizarea lucrărilor, circulația rutieră este dirijată de polițiști. Reamintim faptul că în urmă cu două luni, unul […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate