Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Campania „Sortează şi Asortează” a ajuns la a treia ediţie, la Aiud. Tombolă cu premii pentru locuitorii oraşului

Publicat

A treia ediţie a campaniei “Sortează şi Asortează”, al cărei principal scop îl reprezintă conştientizarea populaţiei cu privire la importanţa şi totodată necesitatea colectării selective a deşeurilor, se desfăşoară în această perioadă la Aiud. Organizatorii au pregătit şi o tombolă cu premii, ce are loc în 30 mai.

Acest gen de campanii de promovare, devenite deja tradiţionale în rândul operatorilor de salubritate care acţionează la nivelul comunităţilor locale, se bazează pe emiterea unui mesaj referitor la expunerea facilităţilor şi beneficiilor pe care colectarea selectivă a deşeurilor le aduce la nivel social şi administrativ.

Strategia acestei campanii este construită pe nevoia stringentă a sensibilizării publicului referitor la nevoia de a colecta selectiv deşeurile, văzută şi promovată la nivel de comunitate, drept premisă a unui comportament public responsabil şi civilizat.

Pe lângă faptul că explică paşii care trebuie urmaţi pentru depunerea corectă a deşeurilor, pe categoriile impuse de normele legislative în vigoare (hârtie, plastic/metal şi sticlă) şi urmând indicaţiile referitoare la semnalizarea corectă a containerelor sau a pubelelor pe culori, campania evidenţiază şi avantajele acestui gen de selecţie.

Iniţiativa de la Aiud aparţine sucursalei “Green Days” SRL, operatorul de salubritate, în colaborare cu Primăria. Campania se doreşte a fi şi un apel la locuitorii municipiului pentru respectarea obligaţiilor legale cu privire la modul de încheiere şi derulare a ontractelor de salubritate.

Operatorul de salubritate organizează la sediul instituţiei din Aiud, în data de 30 mai 2014, o tombolă cu tragere la sorţi, pentru acordarea a trei premii, după cum urmează: premiul I – aparat foto digital; premiul II – cafetieră, premiul III – prăjitor pâine;

Clienţii acestuia pot completa încă din data de 7 aprilie taloanele de participare la tombolă, la sediul instituţiei, unde vor putea consulta şi regulamentul de organizare şi desfăşurare a acestei campanii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax