Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Campania „Violenţa este arma celor slabi”: Elevii din 10 instituţii de învăţământ au fost informaţi referitor la răspunderea în faţa legii a minorului

Publicat

elevi

Jandarmeria Alba a anunţat finalizarea Campaniei „Violenţa este arma celor slabi”, derulată în perioada 10 mai – 9 iunie, în zece instituţii de învăţământ din mediul urban şi rural.

În cadrul campaniei, copiii au primit informaţii referitoare la răspunderea delictuală a minorului şi, având în vedere că se apropie vacanţa de vară, elevilor li s-a reamintit că pot apela în orice situaţie la forţele de ordine. Potrivit conducerii Jandarmeriei, elevii au fost foarte interesaţi de modul de sancţionare a diferitelor fapte antisociale, lege, ordine, jandarmi şi poliţie.

„Ne exprimăm convingerea că atât jandarmeria, cât şi poliţia vor continua activitatea informativ-preventivă în mediul şcolar, deoarece este cel mai bun prilej de a lua contact cu realitatea din instituţiile de învăţământ şi de a adapta modalităţile de acţiune în funcţie de aceasta”, a explicat conducerea Jandarmeriei Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax