Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Campania „Violenţa este arma celor slabi”: Jandarmii şi poliţiştii informează elevii şi profesorii din judeţul Alba

Publicat

Peste 100 de elevi şi profesori de la Şcoala cu clasele I-VIII “Axente Sever”din Aiud şi de la Liceul Teoretic din oraşul Teiuş au participat, miercuri, la întâlniri de informare susţinute de reprezentanţi ai Jandarmeriei şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, care s-au deplasat în cele două oraşe, în cadrul Campaniei “Violenţa este arma celor slabi”.

Tinerii au primit informaţii de la jandarmi şi poliţişti cu privire la modalităţile de prevenire a violenţei în mediul şcolar şi răspunderea contravenţională şi penală a minorului. Astfel de acţiuni sunt organizate în perioada 10 mai – 10 iunie, în mai multe instituţii de învăţământ din judeţ.

Întâlniri similare cu instructori din cadrul structurilor judeţene de jandarmerie şi poliţie s-au desfăşurat, la începutul lunii mai, în şcoli din localităţile Câmpeni şi Abrud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax