Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Campanie a unei comunități locale din Alba, pentru o familie căreia i-a ars casa. Colectă, deschisă în biserici

Publicat

incendiu

Un preot din Ampoița a lansat un apel pentru ajutorarea unei familii din localitatea Meteș, a cărei casă a ars sâmbătă dimineața în urma unui incendiu puternic. Tragedia a mișcat întreaga comunitate locală, care s-a mobilizat pentru sprijinirea familiei. 

Potrivit primarului Dan Opruța, un proiect de hotărâre prin care se prevede alocarea sumei de 20.000 de lei urmează să fie votat, la sfârșitul lunii, în Consiliul Local. De asemenea, în campania de ajutorare se vor implica toți preoții din satele comunei Meteș.

Vezi și FOTO: INCENDIU la Meteș, pe timpul nopții. O locuință a fost cuprinsă de flăcări

„Bună ziua dragi creștini din Ampoița, vin către voi cu rugămintea de a fi, din nou, filantropi. Ați aflat de pe canalele media că în noaptea de vineri spre sâmbătă, în satul vecin Meteș, a ars casa unei familii de creștini, fam. Brandi. Vă transmit rugămintea să ne mobilizăm și să ajutăm fiecare cu cât putem. Duminică la biserică deschidem o colectă, dar până atunci cei dornici, știți unde mă găsiți sau puteți contribui și la consilierii parohiali, fiecare în sectorul lui! Am vorbit și cu domnul primar și o să se deruleze acțiuni de ajutorare în toate satele comunei”, a scris preotul paroh Tudor Man, pe rețeaua de socializare Facebook.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax