Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Campanie caritabilă la Aiud pentru doi fraţi, de 6 şi 12 ani, cu handicap grav. „Inimioare pentru un zâmbet” şi Târg de Paşte

Publicat

IMG La Aiud se organizează o campanie de colectare de fonduri, ”Inimioare pentru un zâmbet”, miercuri, 25 februarie, la Grădinița nr. 2 Aiud, precum și un Târg de Paște la Școala Gimnazială ”Axente Sever” din Aiud, în data de 28 martie.

Proiectul umanitar este sprijinit de Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu” din Aiud și este menit să aducă un zâmbet pe chipurile a doi frați, Andrei și Nicușor, care suferă de handicap grav.

Nicușor Marcu (12 ani) este imobilizat într-un scaun rulant. Are forța să învețe la domiciliu deși are un handicap grav. Are nevoie de un scaun rulant adecvat stării sale, iar familia nu își permite acest ”lux”.

Andrei Marcu are 6 ani şi merge la grădiniță. Dorește să fie sănătos, precum ceilalți copii. Are un handicap grav, chiar dacă nu la fel de grav ca al fratelui mai mare.

Prin aceste iniţiative, organizatorii doresc să contribuie pentru recuperarea prin kinetoterapie a celor doi copii. Astfel, ei vor putea să beneficieze de servicii în săli de kineto sau în stațiuni balneare de profil, specializate în recuperarea copiilor cu handicap locomotor grav.

De asemenea, copiii au nevoi speciale de alimentație, medicamente, confort. Familia le oferă dragoste și în rest se descurcă cum poate.

Fondurile colectate cu acest prilej vor fi oferite copiilor Andrei și Nicușor. Iniţiativa aparţine Asociației caritabile ”Maria Agapia”.

Familia poate fi sprijinită prin depunerea de sume în contul în lei nr. RO80RZBR0000060017469817 deschis de mama copiilor, Nicoleta Maria Marcu, la Banca Raiffeisen, filiala Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax