Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Campanie de colectare și reciclare a aparatelor electronice vechi și nefuncționale, la Teiuș

Publicat

Autoritățile orașului Teiuș organizează o campanie de colectare și reciclare a aparatelor electronice și electrocasnice vechi sau nefuncționale pe întreaga rază a localității.

Locuitorii orașului Teiuș se pot înscrie pentru a recicla aparatele electronice și electrocasnice vechi pe care le dețin în gospodării.

De asemenea, această campanie se adresează și instituțiilor publice și companiilor de drept privat.

Colectarea se face gratuit, iar pentru a chema o echipă de colectori, beneficiarii se pot înscrie pe platforma roecollect.ro sau la numărul de telefon 0755 406 406.

„Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice) și trebuie reciclate. Practic, colectăm și reciclăm aproape tot ce funcționează la priză sau cu baterii”, au transmis reprezentanții Primăriei Teiuș într-un anunț publicat pe pagina de Facebook a instituției.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax