Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Campanie de donare de cărți, lansată de IȘJ Alba, de Ziua Lecturii. Acestea vor ajunge la elevi din Republica Moldova

Publicat

Inspectoratul Școlar Județean Alba lansează marți, 15 februarie, cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii, o campanie de colectare și donație de cărți. Acestea sunt destinate elevilor unui liceu din Republica Moldova.

Sunt invitați să se alăture campaniei toți elevii și toate cadrele didactice din județul Alba, transmite IȘJ. Proiectul se desfășoară în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia.

Cărțile vor ajunge la elevi Liceului „Mihai Eminescu” din localitatea Edineț, Republica Moldova.

Campania de colectare se va desfășura la nivelul fiecărei școli în perioada 15 februarie-15 martie 2022. Cărțile de literatură română sau de literatură universală trebuie să fie în stare bună și în limba română.

”Să dăm voie poveștilor pe care le-am descoperit prin lectură să rămână vii, să călătorească înspre colegiinoștri de peste Prut! Cuvântul care deschide lumi noi, care nu se oprește la graniță, să fie mesagerul nostru! O carte din biblioteca ta poate fi povestea care îți aduce un prieten!”, este mesajul organizatorilor.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax