Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Campanie de împădurire la Oarda de Sus

Publicat

Centrul Judeţean de Voluntariat Alba, din cadrul Asociaţiei „Pro Tinereţe”, prin voluntarii, partenerii, colaboratorii şi beneficiarii săi, derulează între 15 martie – 15 aprilie, împreună cu Direcţia Silvică Alba Iulia, o amplă campanie de împădurire.

Sâmbătă, 9 aprilie a.c., va avea loc o acţiune de împădurire în zona Oarda de Sus, la care vor participa aproximativ 150 de persoane, provenind din medii diferite, dar animaţi de acelaşi respect sincer faţă de mediul înconjurător: 70 de angajaţi ai Companiei S.E.W.S – R. – Alba Iulia, 15 tineri de la casele de tip familial din cadrul D.G.A.S.P.C. Alba, 10 tineri şi coordonatori din partea Fundaţiei Române pentru Copii, Comunitate şi Familie, 20 de elevi de la Şcoala „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia şi 40 de voluntari din cadrul Centrului Judeţean de Voluntariat Alba, provenind de la Colegiul „H.C.C.”, Liceul de Muzică şi Arte, Seminarul Teologic şi Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Acţiunea de sâmbătă – Nouă ne pasă! – este susţinută de Compania S.E.W.S. – R. din Alba Iulia, în cadrul unui proiect de Responsabilitate Socială Corporativă. Acest concept este originar din Statele Unite ale Americii şi a început să fie promovat la nivel european, la jumătatea anilor ’80.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax