Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Campanie de protejare a naturii, la Liceul Teoretic Teiuş

Publicat

Elevii clasei a X-a Real de la Liceul Teoretic Teiuş s-au angajat activ în campania de protejare a biodiversităţii. Astfel, au început un program structurat în mai multe etape: documentare, colectarea de bulbi de flori (ghiocei, zambile, lalele) ce se pot planta toamna, plantarea bulbilor în curtea Grădiniţei „Prietenia”, realizarea unei prezentări cu flori din România, cu titlul  “Calendar lunar floral”, în care au fost incluse frânturi din activitatea şcolarilor. Această acţiune s-a încheiat, parţial, săptămâna trecută, prin recunoaşterea şi colorarea florilor de către preşcolarii Grădiniţei „Prietenia”.

Ghioceii îşi arată deja frunzele, iar, la primăvară, elevii vor încerca să definitiveze „planul de acţiune”.

Proiectul este realizat sub îndrumarea directorului Liceul Teoretic Teiuş, Octavian Rusu şi a profesoarei Maria Lup, în colaborare cu educatoarele Laureta-Maria Lazea, Fica Rotar şi Letiţia Marcu, de la Grădiniţa cu program normal “Prietenia”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax