Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Campanie electorală internă în PNL Alba. În iunie va fi aleasă conducerea organizației județene pentru următorii 4 ani

Publicat

La sfârşitul săptămânii trecute, a continuat seria Adunărilor generale pentru desemnarea noilor conduceri ale organizaţiilor PNL din judetul Alba, informează Biroul de presă al PNL Alba.

Campania electorală internă se va încheia în luna iunie cu alegerea conducerii judeţene a PNL Alba pe următorii 4 ani. Ultimii aleși presedinţi ai organizaţiilor locale  sunt următorii: primar Daniel Rusu – Şpring; Florin Avram – Doştat; Liviu Vlad – Cut; Ioan Muntean – Gîrbova; Ioan Bădilă – Cîlnic; Nicolae Damian – Daia Română şi primar Adrian Teban – Cugir.

Până la sfârșitul săptămânii trecute au mai fost aleși preşedinții filialelor . Potrivit purtătorului de cuvânt al PNL, vicepreședintele Florin Roman în comuna Blandiana a fost ales primarul Nicolae Gherman. Gherman este susținut de PNL Alba în ciuda unor informații din presă potrivit cărora primarul ar fi cercetat penal pentru ultraj și insultarea forțelor de ordine. „Din punctul nostru de vedere, nu are absolut niciun fel de implicare în ceea ce înseamnă acel dosar penal. Din declarațiile celor prezenți rezultă clar că omul a încercat să calmeze lucrurile, nicidecum să obstrucționeze pe cineva. Îl susținem în totalitate!”, a precizat Roman.

La Pianu a fost ales ca președinte al organizației comunale PNL, Ioan Marius Dobra, la Săliște a fost ales primarul Emil Aurel Stănilă, la Șibot președinte este viceprimarul Dacian Herlea, iar la Vințu de Jos organizația este condusă de primarul Vlad Gheorghe.

În PNL Alba se conturează două tabere care vor să obțină conducerea organizației județene. Prima și cea mai puternică este cea a actualului președinte Teodor Atanasiu. Cea de-a doua, care are susținere din partea unor lideri PNL de la București, dar nu are ”priză” la nivel local este gruparea condusă de deputatul Dan Coriolan Simedru. dintre acestea încearcă să promoveze în organizațiile comunale și orășenești oameni care să îi susțină la alegerile din iunie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Alegerile interne continuă în PNL Alba. Se aleg președinții liberalilor din Berghin, Șugag, Sântimbru și Săsciori | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax