Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Campanie în județul Alba, în sprijinul bolnavilor de scleroză multiplă. Cum poți ajuta

Publicat

Asociația SM Speromax Alba lansează, în atenția locuitorilor, provocarea de a fi Moș Crăciun pentru bolnavii de scleroză multiplă din județ, oameni pentru care motivele de bucurie nu sunt foarte dese.

Fie că este vorba despre donații constând în bani sau în produse, membrii comunității sunt invitați să îl ajute pe Moș Crăciun să aducă zâmbete cât mai multe pe chipurile celor care suferă de scleroză multiplă.

Cei care vor să doneze o pot face direct la sediul SM Speromax Alba, pe strada Gladiolelor, nr. 3A, din Alba Iulia, unde vor fi colectate și împachetate cadourile care vor ajunge în prag de Sărbători la beneficiarii asociației. De asemenea, donațiile în bani pot fi făcute în contul RO73BTRLRONCRT00A1554005.

SM Speromax este singurul ONG din județ care, de 12 ani, cu ajutorul voluntarilor și al comunității, sprijină toți pacienții diagnosticați cu scleroză multiplă din Alba, dezvoltând o întreagă serie de servicii menite să le facă beneficiarilor viața mai ușoară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax