Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Campanie regională de promovare a implementării Programului Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, deschisă la Alba Iulia

Publicat

Campania regională „POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare şi incluziune socială din România” a fost deschisă, miercuri, la Alba Iulia. Acţiunea are ca obiectiv principal promovarea implementării Programului Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane în Regiunea Centru.

Experţi din cadrul AMPOSDRU, OIR POSDRU Nord-Est, OI CNDIPT, OI MECTS şi OI ANOFM discută, alături de beneficiari, reprezentanţi ai administraţiei publice, ai mediului academic, asociaţii şi ONG-uri, despre dificultăţi întâmpinate pe parcursul implementării proiectelor şi modalităţi de soluţionare, urmăresc prezentări de spoturi şi filme publicitare, pentru popularizarea proiectelor de succes.

“Am lucrat cu echipa OIR POSDRU de aici, din Alba Iulia, suficient de multă vreme încât să îi cunosc pe toţi cei care se ocupă de implementarea proiectelor într-un domeniu, ce este încă necunoscut de multă lume. La fel de adevărat este şi faptul că oamenii au prea puţin timp şi prea puţină răbdare să se mai documenteze, de aceea misiunea celor care sunt implicaţi în aceste proiecte este cu atât mai importantă. Echipa de aici e una dedicată şi activă şi îi doresc succes şi pe viitor. Întâlnirea de aici, de la Alba Iulia, trebuie să fie un punct de repornire a motoarelor pentru relansarea proiectelor pe POSDRU”, a declarat prefectul judeţului Alba, Dan Coriolan Simedru, present la deschiderea evenimentului.

OIR Centru are 49 de proiecte finalizate şi alte 154 în implementare pe 7 domenii de intervenţie: promovarea culturii antreprenoriale, formare şi sprijin pentru întreprinderi şi angajaţi pentru promovarea adaptabilităţii, dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare, promovarea sustenabilităţii pe termen lung a zonelor rurale în ceea ce priveşte dezvoltarea resurselor umane şi ocuparea forţei de muncă, dezvoltarea economiei sociale, îmbunătăţirea accesului şi a participării grupurilor vulnerabile pe piaţa muncii şi promovarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax