Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Campanie Rotary Cluj-Napoca Visio: Biblioteca Şcolii cu clasele I-VIII din Sălciua, îmbogăţită cu 100 de volume noi

Publicat

Clubul Rotary Cluj-Napoca Visio sprijină sistemul educaţional din România, iar în acest sens a demarat o campanie de colectare de cărţi pentru elevi care vor îmbogăţi fondurile de carte din bibliotecile școlilor transilvănene. Primii copii care vor avea ocazia să răsfoiască aceste volume sunt cei de la Şcoala Generală cu clasele I-VIII „Simion Pantea” din Sălciua, judeţul Alba.

Prima etapă a acţiunii s-a finalizat în 21 octombrie, iar cele 100 de volume colectate au fost distribuite elevilor. Campania de strângere de cărţi face parte dintr-o acţiune mai amplă, pe care clubul o dezvoltă, orientată înspre netezirea dificultăţilor din sistemul educaţional.

Membrii Clubului Rotary Cluj-Napoca Visio au coordonat și au participat activ la procesul de colectare și selecție a volumelor, prima acțiune având un real succes. Proiectul va continua cu un efort susținut pentru a îmbogăți fondurile de carte din bibliotecile școlilor transilvănene, facilitând accesul la cultură și informație al cât mai multor elevi.

Rotary Cluj-Napoca Visio a fost chartat în luna iulie 2011 și este format din tineri, deja confirmați în domeniile în care activează. Clubul va dezvolta și implementa proiecte cu impact social, beneficiind atât de dinamismul propriilor membri, cât și de sprijinul și experiența rețelei Rotary International din care face parte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax