Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Campanie umanitară pentru ajutorarea unei familii din Bucium Poieni, care se confruntă cu dificultăți majore

Publicat

O campanie umanitară pentru ajutorarea unei familii din Bucium Poieni, care se confruntă cu dificultăți majore, a fost lansată recent de către ONG-ul Apuseni Spirit. Cu sprijinul comunității și ai oamenilor inimoși se dorește igienizarea și restaurarea spațiului de locuit al acestei familii. 

„Dragi membri ai comunității,

Ne adresăm astăzi cu o solicitare urgentă de ajutor pentru o familie din Bucium Poieni. Această familie, compusă din persoane în vârstă cu mobilitate extrem de redusă, se confruntă cu provocări grele și, în plus, cu dificultăți de comunicare. Situația lor este una deosebit de sensibilă, iar nevoile lor sunt urgente.

Mâine, avem programat un eveniment special în care avem nevoie de voluntari dedicați pentru a oferi sprijinul necesar. Dorim să îmbunătățim condițiile de viață pentru acești oameni și avem nevoie de ajutorul vostru.

Cerem sprijinul vostru fizic, material sau financiar pentru a igieniza și restaura spațiul de locuit al acestei familii.

Suntem în căutarea donațiilor de vopsea lavabilă, plapume, paturi, vopsea pentru lemn la uși și geamuri și pensule. Fiecare donație, indiferent cât de mică, va face o mare diferență în viața acestor oameni.

Suntem bucuroși să anunțăm că ne-au promis sprijinul Protopopiatul din Câmpeni, prin preotul Paroh al Comunei, Primăria Bucium Poieni, doctorul de familie și echipele de medici specialisti. Acest sprijin este cu adevărat valoros și arată că putem face schimbări semnificative când suntem uniți.

Haidem să demonstrăm împreună că putem face o diferență în viețile celor care au nevoie de ajutorul nostru. Ne bazăm pe sprijinul vostru, indiferent de natura acestuia. Fie că alegeți să vă alăturați ca voluntari sau să faceți donații, fiecare gest contează.

Vă mulțumim din suflet pentru generozitatea voastră și implicarea în această cauză importantă. Să arătăm că suntem o comunitate puternică, solidară și empatică!

Card Bancar: donate.stripe.com/28o16r8az51F1dmfYY

Transfer Bancar: ASOCIATIA APUSENI SPIRIT

IBAN – RO71BTRLRONCRT0619071003

PayPal: apusenispirit@gmail.com”, au scris reprezentanții ONG-ului Apuseni Spirit, joi, 28 septembrie, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax