Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Campionat de fotbal cu participarea angajaţilor din şapte primării, la Ocna Mureş

Publicat

Angajaţii primăriilor Ocna Mureș, Unirea, Mihai Viteazu, Moldovenești, Miraslău, Noșlac și Lunca Mureș se vor întrece la fotbal, în cadrul unui eveniment ajuns la a treia ediţie. Este vorba despre “Cupa Primăriei orașului Ocna Mureș la fotbal”, ce se desfăşoară în Sala de sport a Școlii Generale „Lucian Blaga”.

Evenimentul se va desfășura pe durata unei singure zile, în data de 14 septembrie, cu începere de la ora 8.00. Echipele, formate din angajații primăriilor angrenate în competiție, vor fi împărțite în două grupe. Meciurile vor avea o durată de 30 de minute, împărțită în două reprize. În fazele eliminatorii, dacă rezistența fizică a jucătorilor va menține scorul egal, se vor trage lovituri de departajare.

Cheltuielile pentru organizarea întrecerii sunt estimate la 2.000 de lei, bani proveniți din bugetul orașului Ocna Mureș. Dintre aceștia, 1.250 reprezintă cheltuieli pentru achiziționarea premiilor, iar 750 de lei, protocolul echipelor care vor participa.

Cei care vor dori să privească meciurile cât mai comod vor fi nevoiți să sosească devreme în tribune, dat fiind faptul că intrarea va fi liberă, iar sala de sport dispune de doar 154 de scaune.

Serafim ARMANCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax