Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Campionatul de fotbal al Munților Apuseni din Alba s-a încheiat. Ce echipe au fost desemnate câștigătoare

Publicat

Ediția cu numărul XII a Campionatului Munților Apuseni a ajuns la final, iar campionii sunt reprezentativele comunelor Poiana Vadului (la seniori) și Bistra (la juniori).

După trei weekenduri pline de fotbal în inima Munților Apuseni, AJF Alba a premiat cele două campioane ale regiunii la fotbal.

La seniori Poiana Vadului s-a impus în semifinale cu scorul de 2-1 în fața celor din Bucium, urmând ca în finală să îi învingă gazdele de la Bistra cu 2-0.

Pentru a ajunge în finală, Bistra a trecut cu greu de Sohodol în semifinale, meciul fiind decis la loviturile de departajare, după ce în timpul regulamentar ambele formații au înscris câte un gol.

Medaliile de bronz au mers la Bucium, după 5-1 împotriva celor de din Sohodol în finala mică.

Cel mai bun portar al turneului de senior a fost desemnat Constantin Nicoară (Bucium) iar titlul de cel mai bun jucător a mers la Adrian Avram (Poiana Vadului).

Finala turneului de juniori a pus față în față aceleași două echipe ca și în cazul seniorilor, de această dată Bistra ieșind învingătoare, după 2-0 cu Poiana Vadului.

În semifinale s-au consemnat rezultatele Bistra – Albac 2-0, Poiana Vadului – Sohodol 4-3 (după loviturile de departajare, 1-1 în timpul regulamentar), iar finala mică a fost câștigată cu 4-3 de Sohodol

MVP-ul competiției de juniori a fost Lucas Gherasim (Poiana Vadului) iar cel mai bun portar a fost Adrian Adam (Bistra).

Pe lângă meciurile din cadrul celor două turnee, în ultima zi a Campionatului Munților Apuseni s-au mai disputat alte două partide demonstrative.

Echipa de fotbal feminin din Bistra a jucat în compania formației ACS Student Sport Alba Iulia, iar „selecționata primăriilor” din Apuseni a jucat împotriva echipei „AJF și Prietenii”, formație pentru care au evoluat, printre alții, fostul component al Echipei Naționalee și coleg cu marele Cristiano Ronaldo, Marius Nicolae, Ovidiu Maier sau Mihai Mincă.

Tudor Itu.

sursă foto: Facebook, Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax