Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Campionatul de fotbal al polițiștilor din Alba. Cine a câștigat competiția și cine a fost desemnat cel mai bun jucător

Publicat

Campionatul de fotbal al polițiștilor din Alba s-a încheiat cu victoria echipei de la Poliția Alba Iulia, care și-a spulberat adversarele în 14 etape. 

În perioada martie – noiembrie 2023, 8 echipe de fotbal, alcătuite din polițiști din cadrul structurilor Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au luat parte la campionatul de fotbal organizat prin grija Biroului Pregătire Profesională.

Echipele Poliția Alba Iulia, Poliția Teiuș, Poliția Sebeș, Poliția Cugir, Poliția Aiud, Serviciul Rutier, Poliția Blaj și Apuseni Pol, au disputat 14 etape.

Meciurile s-au desfășurat pe teren redus, fiecare dintre echipe fiind, cel puțin o dată, gazda unei etape.

Echipa Poliția Alba Iulia a obținut cele mai multe puncte (39), urmată de echipa Poliția Teiuș (34 de puncte) și echipa Poliția Sebeș (28 de puncte).

Pe durata campionatului, polițiștii participanți la competiție și-au dezvoltat spiritul de echipă și i-au identificat pe cei mai buni dintre ei, care vor face parte din echipa de fotbal a inspectoratului.

Cel mai bun jucător a fost Bleza Augustin Adrian din echipa Poliția Alba Iulia.

Cel mai bun portar a fost desemnat Napău Dan de la echipa Poliția Teiuș, iar golgheter al campionatului a fost Mucea Paul din echipa Poliția Alba Iulia (31 de goluri).

Campionatul de fotbal a fost organizat cu sprijinul Asociației Sportive Dinamo Alba și a Asociației Profesionale Corpul Național al Polițiștilor Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cici1800

    vineri, 10.11.2023 at 23:22

    nu stiu daca tremura infractorii de frica tovarasilor, dar cu siguranta acestia au bagat frica in orice saormerie sau fast food din oras!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax