Connect with us
Publicitate

SPORT

Campionatul European U-17. ”Pantera” Himcinschi a marcat contra Cehiei

Publicat

Naționala Under 17 a debutat cu o remiză, la Campionatul European din Serbia. Sub privirile șefilor de la Federația Română de Fotbal, ”tricolorii” mici au reușit un rezultat de egalitate în meciul contra Cehiei și păstrează șanse reale să se califice la Campionatul Mondial din Mexic.

Unirea Alba Iulia are doi jucători prezenți în lotul deplasat de Adrian Văsâi în Serbia: Fabian Himcinschi și Eduard Schuller. România a deschis, marți, scorul contra Cehiei, prin Fabian Himcinschi. Acesta a trimis la colțul scurt, în minutul 52, iar  juniorii cehi au egalat, în minutul 78, prin Nerad.

Curtat de mai multe echipe de talie din Europa, cu siguranță că prețul lui Fabian Himcinschi a crescut odată cu golul de la Campionatul European. Fotbalistul albaiulian a fost ”supervizat” din tribune și de tatăl său, Adorian Himcinschi, secundul echipei de fotbal Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax