Connect with us
Publicitate

SPORT

Campionatul Național de Powerlifting va dura două zile

Publicat

Federația Română de Powerlifting a hotârăt, duminică, programarea următoarei competiții de la Alba Iulia, la finele acestei săptămâni, pentru o perioadă de două zile. Motivul este unul concret și elocvent: numărul mare de sportivi înscriși în competiție nu a permis ca evenimentul să se desfășoare într-o singură zi.

Astfel, competiția va fi împărțită în două, după cum urmează: sâmbătă, la Alba Iulia, vor intra în concurs toate categoriile de greutate la feminin, în vreme ce la masculin vor concura de la 48 până la 66 de kg (inclusiv). ”Până în această seară (n.r. – duminică seară), vom definitiva înscrierile și apoi să vedem. Pe sportivii noștri vreau să-i văd că execută corect și apoi să apară rezultatele. Așteptăm oamenii să vină în număr cât mai mare la sală. Duminică va fi vârful competiției, dar nu este exclus ca sâmbătă să avem surprize”, a declarat Ioan Frățilă, președinte FR Powerlifting.

Duminică vor participa categoriile de greutate de la 74 de kg până la 120+. Evenimentul va avea loc la Stadionul „Cetate” din Alba Iulia, în incinta sălii de forță.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax