Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Canabisul medicinal, aproape de legalizare în România. O comisie a Ministerului Sănătății va decide acest lucru

Publicat

canabis

Canabisul în scop strict medical ar putea fi legalizat, dacă o comisie a Ministerul Sănătăţii va decide asta. Ministrul Sorina Pintea a declarat că este exclusă legalizarea canabisului în scop recreativ, afirmație făcută după ce Eugen Teodorovici a lasat de înțeles că pe viitor, substanța ar putea fi folosită și în acest mod.

O comisie va decide la Ministerul Sănătăţii dacă va fi legalizat canabisul în România, strict în scop medical, a declarat ministrul Sorina Pintea, după ce o declaraţie a ministrului Finanţelor a lăsat de înţeles că în viitor substanţa halucinogenă ar putea fi folosită şi în scop de recreere.

 „Din acest grup de lucru fac parte specialiști din cadrul Ministerului Sănătății și doi reprezentanți ai asociațiilor de pacienți. E nevoie să introducem canabisul medicinal pentru pacienții cu o patologie urâtă”, a declarat Sorina Pintea.

Ea a precizat că în niciun caz nu se ia în calcul legalizarea canabisului în scop recreativ.

sursă: G4media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax