Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Canalizare menajeră în satele Cisteiu de Mureș și Micoșlaca, ce aparțin de orașul Ocna Mureș. Licitația a fost lansată

Publicat

Primăria Ocna Mureș a lansat recent o licitație pentru realizarea unui sistem de canalizare menajeră în satele Cisteiu de Mureș și Micoșlaca. Valoarea estimată a investiției este de peste 7,5 milioane de lei, fără TVA.

Proiectul prevede realizarea unui sistem de preluare în sistem centralizat a apelor menajere și conducerea acestora, prin intermediul a patru stații de pompare apă uzată, la o rețea de canalizare existentă de la intrarea în orașul Ocna Mureș și de aici la stația de epurare construită și funcțională.

Primăria Ocna Mureș a lansat vineri, 10 martie, în SEAP, o licitație pentru realizarea unei rețele de canalizare menajeră în localitățile Cisteiu de Mureș și Micoșlaca.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 7.510.131,3 lei, fără TVA. 

Proiectul prevede realizarea unui sistem de preluare în sistem centralizat a apelor menajere. Acestea vor fi conduse, prin intermediul a 4 stații de pompare, la o rețea de canalizare existentă la intrarea în Ocna Mures. De aici, apele uzate vor ajunge la stația de epurare existentă.

Proiectul urmează să fie realizat în intravilanul și extravilanul orașului Ocna Mureș. Lucrările din extravilan sunt compuse din conducta de refulare apa uzată. Aceasta va fi amplasată de-a lungul DC 9 – fără afectarea acestuia, între localitățile Micoșlaca – Cisteiu de Mureș și Cisteiu de Mureș – Ocna Mureș.

Lungimea rețelei de distribuție în intravilan va fi de 8.130 m. Sunt prevăzute:

  • 267 cămine de canalizare,
  • 510 cămine racorduri canalizare,
  • patru stații de pompare apă uzată,
  • cinci cămine de inspecție golire/aerisire.

Racordurile de canalizare vor avea o lungime de 3.060 m, iar rețeaua de refulare apă uzată va avea o lungime de 1.633 m.

În extravilan vor fi amenajate 8 cămine de inspecție golire/aerisire. Rețeaua de refulare apă uzată va avea o lungime de 2.142 m.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax