Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Canalul colector al municipiului Alba Iulia, colmatat pe mai multe porțiuni, va fi curățat. Anunțul viceprimarului Voicu Paul

Publicat

Canalul colector care pleacă de la Schit și ajunge în zona Kaufland va fi curățat, anunță viceprimarul cu aribuții de primar din Alba Iulia, Voicu Paul, pe contul său de Facebook. 

Canalul de gardă al orașului este colmatat pe mai multe porțiuni. Potrivit lui Voicu, la sediul primăriei a avut loc o întâlnire pe acest subiect, la care a participat și directorul local al Agenției de Îmbunătățiri Funciare și prefectul de Alba.

Postarea lui Voicu Paul:

”Azi, am avut o întâlnire cu directorul local al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, Ispas Aurel. A participat și prefectul județului Alba, Nicolae Albu.

Începând de mâine, pentru prima dată după prea mulți ani, canalul colector ce pleacă de la Schit ( str. Francesca-Mircea Eliade) va fi curățat integral. Adică, inclusiv în zona magazinului Kaufland, până la vărsare.

Cu toate că noi îl întreținem de mulți ani, există sectoare colmatate, fapt ce împiedică preluarea apelor pluviale din Zona Schit. Vom acorda tot sprijinul operatorului desemnat de ANIF. Îi rog și pe proprietarii de terenuri, intersectate de acest canal, să permită accesul pentru lucrări.

Soluția finală ar fi ca el să intre, obligatoriu, în proprietatea orașului. Acest canal trebuie redimensionat, conform situațiilor hidrologice actuale, și adus la capacitatea de preluare a apelor”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 20.08.2020 at 15:52

    Al dracu si canalul asta se colmateaza in ajun de alegeri. Cred ca habar nu aveai de asa ceva pana acum cateva zile. Noroc cu el ca mai ai ceva activitate, sa nu faci os mort, Sper sa te colmatezi dupa 27.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax