Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Când ajunge Caravana Coca-Cola la Alba Iulia. Celebrul TIR cu luminițe va poposi două zile în Cetatea Alba Carolina

Publicat

cola

Caravana Coca-Cola va ajunge, pentru al doilea an consecutiv, la Alba Iulia, marți (17 decembrie) și va rămâne până miercuri (18 decembrie).

Caravana moșului de unde nu lipsește celebrul TIR cu luminițe Coca-Cola, se va opri în Cetatea Alba Carolina, la Târgul de Crăciun (Parcul Sărbătorilor de iarnă).

caravana coca cola

Reprezentanții Coca-Cola vor împărți mii cadouri de Crăciun celor prezenți în Piața Cetății, iar un moș ”veritabil” va sta de vorbă cu copiii care vor fi prezenți acolo de pe cunoscutul lui scaun. 

Va fi de asemenea prezent și magazinul mobil al Coca-Cola, de unde fanii brandului își vor putea cumpăra produse. 

La Alba Iulia, Parcul Sărbătorilor de iarnă va funcționa în perioada 6 decembrie 2019 – 1 februarie 2020, în Piața Cetății, și va avea patinoar, brad de Crăciun, chioșcuri cu produse de sezon, Căsuța lui Moș Crăciun și scenă de spectacole.

Coca-Cola este compania care a reușit să folosească cel mai bine în scopuri de marketing, imaginea lui Moș Crăciun. Haddon Sundblom este cel care a gândit și a dat viață acestor campanii. Inspirația a plecat de la poemul lui Clement Clark Moore, „A visit from St. Nicholas” ( O vizită de la Sfântul Nicolae).

Modul în care Moore l-a descris pe Moș era una primitoare, caldă care inspira încredere așa că Sundblom a decis să dea formă acelei imagini. Deși au existat discuții referitoare la faptul că odată cu reclamele Coca-Cola, hainele Moșului au devenit roșii, creatorii au declarat că acea culoare exista deja și ca a fost doar un plus pentru campaniile lor. Varianta creată în anii 1922 a fost folosită o perioadă chiar și după ce în 1964 fusese creată varianta finală a imaginii.

„Începând cu anul 1928 produsul putea fi servit din sticle și nu doar de la dozatoare. Astfel, reclamele de Crăciun îl aveau în prim plan pe Moșul cu o sticlă de Cola în fața unui frigider.

Apoi, când erau la modă trenulețele electrice, prin anii 1962, acestea au început să apară în reclame alături de Moș Crăciun și deja cunoscuta sticlă de cola.

Toate acestea ofereau publicului un sentiment de căldură și aduceau spiritul Crăciunului în casele lor. Ca și astăzi de altfel, știm că sărbătorile se apropie atunci când Caravana Coca-Cola merge din oraș în oraș iar la TV rulează reclama lor de Crăciun”, scrie awi.ro

VEZI: MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

VEZI: MESAJE DE CRĂCIUN 2018: Urări AMUZANTE și HAIOASE pe care le poţi trimite prin SMS celor dragi

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax