Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Când ar putea avea loc alegerile locale și cele generale. Ce le-a spus Orban liberalilor, în Biroul Politic Național al PNL

Publicat

Alegerile locale vor avea loc cel mai probabil la sfârşitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie, iar alegerile parlamentare, la termen, în decembrie.

Informația a apărut după ședința Biroului Politic Național a liberalilor. Președintele PNL, Ludovic Orban le-a spus colegilor săi de partid că doreşte ca alegerile locale să se desfăşoare în perioada de la sfârşitul lunii septembrie – începutul lunii octombrie.

Data exactă va fi stabilită în funcție de contextul epidemiologic și ținând cont de un eventual val al doilea al epidemiei de coronavirus.

Orban a mai spus că alegerile parlamentare ar putea avea loc la termen, în 6 decembrie, tot în funcţie de situaţia de la acel moment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax