Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Când ar putea avea loc alegerile pentru primar în localitățile Meteș și Ciuruleasa, comunele din Alba unde funcția este vacantă

Publicat

vot, stampile,

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a propus Ministerului Afacerilor Interne organizarea, în data de 20 iunie 2021, a alegerilor locale parțiale pentru primari în localitățile în care funcția de primar este vacantă. 

În județul Alba sunt două localități în situația respectivă: comunele Meteș și Ciuruleasa. 

Potrivit propunerii transmise de AEP, perioada electorală va începe în data de 16 mai 2021. Totodată, candidaturile pentru funcția de primar vor putea fi depuse în perioada 21 – 31 mai 2021, iar campania electorală va începe în data de 5 iunie 2021.

CITEȘTE ȘI: Actualul viceprimar al comunei Meteș va candida pentru funcția de primar lăsată vacantă după decesul tragic al lui Dan Opruța

La Meteș, funcția de primar a rămas vacantă după moartea tragică a fostului primar Dan Opruța, care a decedat la 38 de ani după ce s-a infectat cu COVID.

Acum, din partea PNL va candida actualul viceprimar, Daniel Sânzâiană și din partea PSD, Traian Ursaleș, cei doi fiind până în prezent cei care și-au anunțat candidatura.

CITEȘTE ȘI: Traian Ursaleș este candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Meteș

La Ciuruleasa din punctul de vedere al social democraților, situația este simplă: dacă Radu Tuhuț a câștigat alegerile pentru fotoliul de primar al comunei, cu peste 88% din voturi, un rezultat similar ar putea obține și actualul viceprimar, Cioară Ioan Marius, care va candida din partea PSD.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax