Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Când se deschide Târgul de Crăciun de la Alba Iulia. Patinoar și căsuțe pe latura de vest, bradul artificial în Piața Cetății

Publicat

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia vor deschide Târgul de Crăciun din acest an luni, 6 decembrie. Pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina, va fi montat un brad de 8 metri, vor fi căsuțe cu produse de sezon și de artizanat, elemente de joacă pentru copii și patinoarul. Bradul artificial va fi montat în Piața Cetății.

Tot luni seara va fi pornit și iluminatul festiv din zona Cetății. Din datele de până acum, parcul va fi deschis în 6 decembrie după ora 17.00. Bradul care urmează să fie montat în șanțurile Cetății, pe Latura de Vest va avea aproximativ 8 metri înălțime și va fi iluminat.

Vor fi și șase căsuțe și trei trăsuri de unde vizitatorii vor putea cumpăra produse alimentare de sezon și de artizanat.

Program patinoar. Intervalul în care intrarea va fi gratuită

Patinoarul va fi deschis tot luni, 6 decembrie. Programul va fi de luni până duminică, de la ora 12.00 la 21.00, cu ultima intrare la 20.00.Intrarea va fi gratuită de luni până vineri, de la ora 12.00 la 14.00. Tariful va fi de 15 lei/oră. Închirierea patinelor va costa 10 lei, iar ursulețul ajutător – 15 lei.

Potrivit reprezentanților Primăriei, administrația locală nu plătește închirierea patinoarului, însă va suporta costurile cu energia electrică.

Brad și luminițe în Piața Cetății. Zonă specială pentru copii

În Piața Cetății va fi montat bradul artificial și va fi iluminat festiv. Autoritățile pregătesc și un trenuleț și locație cu distracție pentru copii.

Târgul de Crăciun va fi deschis zilnic până la ora 21.00.

foto: arhivă

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax