Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Când se pun în vânzare primele abonamente pentru UNTOLD 2025, ediția aniversară de 10 ani. Anunțul organizatorilor

Publicat

Organizatorii au început deja pregătirile pentru ediția de anul viitor, când festivalul UNTOLD va celebra a 10-a ediție aniversară. Acest eveniment special va aduce și mai multă magie, surprize și momente memorabile pentru toți participanții.

Pentru a marca această ocazie deosebită, creatorii UNTOLD vor pune în vânzare primele abonamente pentru ediția 2025, începând de sâmbătă, 10 august 2024 de la ora 22.00.

UNTOLD 2024, între 8 și 11 august

Pe parcursul celor patru zile și patru nopți de festival, organizatorii UNTOLD au pregătit o serie de activări, cu zone de relaxare, de mâncare și băuturi, sesiuni de make-up, studio de tatuaje temporare și permanente, experiențe VR, și workshop-uri. De la petreceri tematice la experiențe unice realizate în colaborare cu partenerii festivalului, precum sesiuni de meet & greet și live-cooking, fiecare moment este pregătit pentru a transforma zilele de festival în experiențe memorabile.

Vor fi scene impresionante și music spot-uri speciale, peste 70 de vendori, un Fashion Village, zeci de activări ale partenerilor, animatori și dansatori care vor defila prin festival, precum și multe surprize.

O premieră la UNTOLD: Interpretare în limbajul semnelor pe scena principală

La cea de-a 9-a ediție a festivalului UNTOLD, organizatorii anunță o inițiativă în premieră pe scena principală de pe Cluj-Arena: interpretarea pieselor artiștilor în limbajul semnelor pentru persoanele cu deficiențe de auz. Această activare specială este realizată cu ajutorul a doi oameni extraordinari, Lavinia și Alexandru, care vor aduce magia muzicii mai aproape de toți participanții.

Lenny Kravitz, Sam Smith, Louis Tomlinson, Tom Grennan, Milky Chance, Irina Rimes și trupa Vama, au fost de acord să sprijine această inițiativă, oferind o experiență unică și incluzivă tuturor fanilor lor.

Festivalul UNTOLD continuă să își arate angajamentul față de incluziune și accesibilitate, menținând zona specială rezervată persoanelor cu dizabilități la INELUL 1 din Cluj-Arena. Organizatorii UNTOLD în perteneriat cu Beard Brothers au pregătit și un program de transport dedicat acestora, disponibil de joi până duminică, între orele 17:00 și 02:00. Pentru a beneficia de acest serviciu, este necesară o programare cu 12 ore înainte, la numărul de telefon 0720.291.465.

Activări ale ONG-urilor la UNTOLD 2024

UNTOLD 2024 nu este doar despre muzică și distracție, ci și despre schimbare și incluziune socială. Festivalul își continuă angajamentul de a susține inițiativele ONG-urilor care aduc un impact pozitiv în societate, prin activități și proiecte inovatoare.

În cadrul festivalului, echipa Rhythm Touch aduce o inovație remarcabilă, o brățară care transformă muzica în vibrații, permițând persoanelor cu deficiențe de auz să se bucure de experiența muzicală. Prin legătura creată cu comunitatea persoanelor cu deficiențe de auz și feedback-ul pozitiv primit, Rhythm Touch își propune să ducă muzica dincolo de sunet, transformând visul lor în realitate.

Salvați Copiii, una dintre cele mai longevive organizații nonguvernamentale din România, atrage atenția asupra activităților sale dedicate îmbunătățirii condițiilor de viață pentru copii. De peste 34 de ani, organizația luptă pentru drepturile copiilor, sprijinind prematurii și asigurând accesul la educație pentru cei defavorizați.

La colțul dedicat Hope and Homes for Children, participanții sunt invitați la Festivalul Cântecelor de Leagăn, un spațiu unde distracția se îmbină cu faptele bune. Concursuri de continuare a versurilor, tatuaje și un leagăn instagramabil povestesc despre iubirea părintească, esențială pentru fiecare copil.

Youth Cancer Europe, inițiativa Asociației Little People, este implicată în proiecte europene esențiale care reunesc parteneri strategici pentru a promova cercetarea și a asigura modele de îngrijire. Aceste eforturi oferă o perspectivă mai bună asupra calității vieții tinerilor care luptă împotriva cancerului.

Asociația Magic sprijină peste 10.000 de familii cu copii grav bolnavi, oferind o rețea de sprijin prin 12 proiecte care includ transport gratuit și în siguranță (Șofer de Suflet), cazare pentru părinți (MagicHOME), consiliere psihologică (MagiCARE) și multe altele. Proiectele Magic ajută familiile vulnerabile să depășească provocările zilnice și să rămână unite în lupta cu boala.

Cu peste 500 de copii îngrijiți în case de tip familial și peste 4.500 de copii sprijiniți să rămână cu părinții lor, SOS Satele Copiilor derulează programe de îngrijire alternativă, întărire a familiei și proiecte educaționale care asigură un viitor mai bun pentru copiii aflați în situații de risc.

Festivalul UNTOLD, o călătorie culinară prin tărâmul magic al aromelor

Festivalul UNTOLD găzduiește anul acesta peste 70 de vendori în zona de Food & Beverage care îi vor purta pe fani prin toată este ca un tărâm magic al aromei, unde bucatele din întreaga lume se întâlnesc pentru a crea o experiență culinară de neuitat.

Indiferent de preferințele culinare, UNTOLD are de toate pentru toată lumea. De la bucătăria asiatică, mâncare mexicană, bucătărie tradiționala si pana la bunatati vegane și vegetariene, toate se găsesc în zona de mâncare a festivalului UNTOLD 2024.

Tărâmul magic UNTOLD își deschide porțile în acest an între 8 – 11 august 2024, de la ora 16.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate