Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Se redeschid lacurile de la Ocna Sibiului. Tarife și prețuri 2023. „Litoralul Ardealului” își așteaptă turiștii cu noi investiții

Publicat

ocna sibiului

Vineri, 12 mai, se vor redeschide lacurile de la Ocna Sibiului. Micii turiști vor fi întâmpinați cu o surpriză la redeschidere: va fi adus și un loc de joacă pentru copii, din Finlanda.

La Ocna Sibiului, turiştii găsesc lacuri cu ape sărate, plaje amenajate şi peste 40 de pensiuni cu tarife de cazare variate.

Stațiunea se află la mai puțin o oră de mers cu mașina din Alba Iulia, accesul fiind facilitat de autostrada A1 (Sebeș-Sibiu).

Supranumită “marea Sibiului” sau ”litoralul Ardealului”, staţiunea Ocna Sibiului este preferată, și nu numai, de turişti care vin să se trateze cu apele sărate concentrate şi nămol sau să se bucure de cadrul natural ori de posibilităţile de agrement.

Atracția stațiunii este reprezentată de cele 12 lacuri funcționale. Apa sărată și nămolul sunt folosite în tratamente reumatice, neuromotorice si ginecologice.

„Din cauza temperaturilor scăzute, Lacurile de la Ocna Sibiului nu s-au deschis la data de 1 mai, însă odată cu vremea bună s-a stabilit și momentul la care sibienii pot să se distreze la Ocna Sibiului. Dacă vremea va fi bună, în 12 mai se va da startul la bălăceală, iar în perioada ce urmează pentru copii se va amenaja un loc de joacă”, potrivit oradesibiu.ro.

„Să vedem vremea cum o să fie, noi suntem pe ultima sută de metri cu partea de jos a lacurilor și o să fim pregătiți pentru vineri. Anul acesta am lucrat mai mult la zona de maluri, am avut niște alunecări și o să facem un loc de joacă nou pentru copii în partea de jos până în 10 ani. Așteptăm să vină locul de joacă, este din Finlanda”, a spus administratorul Ionuț Costea, citat de Ora de Sibiu.

Potrivit site-ului lacuriocnasibiului.ro până la data de 26 mai, turiștii vor beneficia de prețuri promoționale la intrarea în complex. Adulții vor plăti câte 20 de lei pentru un bilet, iar copii vor intra gratuit.

Ulterior prețul unui bilet pentru adulți va crește la 30 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii, tarife care vor fi aplicate până la data de 9 iunie.

Începând cu data de 10 iunie prețurile vor crește din nou, iar un adult va plăti 40 de lei pe un bilet, în vreme ce copiilor li se va percepe o taxă de intrare de 20 de lei.

Prețul abonamentelor începe de la 240 de lei pentru 7 zile și ajunge la 320 de lei pentru 14 zile pentru un adult. Copiii sub 10 ani vor intra gratuit, iar cei peste 10 ani vor plăti în primul interval orar 20 de lei, iar seara de la 18:00 și 22:00 vor intra gratis.

Tariful pentru parcare va fi de 10 lei între orele 7:00 și 20:00. Iar începând cu data de 4 septembrie prețurile vor scădea, ajungând la 30 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. DUCU

    miercuri, 10.05.2023 at 08:03

    LA PRETURILE ALEA E MAI IEFTIN LA MARE

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax