Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Când se redeschid păcănelele și casele de pariuri sportive. Jucători și pariori cu măști, panouri de plexiglas între aparate

Publicat

pacanele

Salile de păcănele, casele de pariuri sportive și cazinourile s-ar putea redeschide la jumătatea lunii iunie, mai exact în data de 15, potrivit autorităților. Totuși redeschiderea acestora vine cu un set de reguli. 

Jucătorii la aparate, pariorii și cei pasionați de rulete electronice, vor fi obligați să poarte măști. Mai mult de atât, nu se vor mai putea muta de la un aparat la altul. De asemenea, vor fi montate panouri de plexiglas între aparate, care vor fi mutate de la un aparat la altul.

Iar fiecare aparat în parte, înainte și după folosire va fi dezinfectat. După ce un jucător l-a folosit, personalul din săli va fi obligat să îl dezinfecteze.

Sorin Constantinescu, consilierul guvernamental în domeniul jocurilor de noroc: „Noi, de la jocuri de noroc, fiind închiși odată cu restaurantele, estimăm că tot pe 15 iunie se vor deschide și cazinourile, sălile de pariuri și celelalte locații de jocuri de noroc”, a declarat acesta pentru digi24.ro.

„Între aparate va fi montat plexiglas. Este mobil și în funcție de unde joacă clienții la aparate se va extrage și se va monta la un alt aparat. Sunt clienți care joacă la două aparate sau la trei aparate. Iei plexicul, pune plexicul… Nu mai e frumusețea aia a jocului care era înainte de condițiile astea restrictive. Plus mască, plus tot timpul trebuie aparatele dezinfectate. De câte ori se ridică un client de la aparat, trebuie dezinfectat aparatul. Altul vrea să joace, trebuie să aștepte până se dezinfectează. Nu văd cum își va reveni, în condițiile astea restrictive, industria pe termen scurt sau mediu!”, a mai completat Constantinescu pentru digi24.ro.

Și la casele de pariuri se vor implementa măsuri.

Pariorii vor purta și ei măști, angajații sălilor vor purta vizete, podeaua va avea marcaje pentru distanța de siguranță, sălile vor fi dezinfectate zilnic, și la intrarea în locație toată lumea își va dezinfecta mâinile.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax