Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Când trecem la ora de iarnă în 2018. Mare parte a cetățenilor UE vor să renunțe la ora de vară

Publicat

ceas

În cadrul unei consultări publice lansate de Comisia Europeană în luna iulie peste 80% dintre persoanele consultate au declarat că ar susţine renunţarea la ora de vară. La studiu au participat peste 4,6 milioane de cetățeni UE. Trecerea la ora de iarnă are loc în fiecare an, în ultima duminică din luna octombrie. În 2018 trecerea se va face pe 28 octombrie, când ora 4:00 va deveni ora 3:00.

Comisia a lansat consultarea ca parte a analizei sale asupra directivei UE privind ora de vară. Nu au fost oferite detalii, însă Comisia a precizat că au participat 4,6 milioane de cetăţeni UE.

Comisarul European pentru Transport, Violeta Bulc, va informa comisarii în legătură cu rezultatele săptămâna aceasta şi va redacta un raport oficial înaintea consultărilor cu Parlamentul European şi cu alte părţi relevante, conform unui purtător de cuvânt al Comisiei.

Consultarea vine după o cerere din februarie a Parlamentului European de a analiza regulile actuale privind ora de vară.

sursa: romaniatv.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax