Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Când va avea loc prima dezbatere pentru alegerile prezidențiale din acest an. Sunt invitați opt candidați la Cotroceni

Publicat

Prima dezbatere pentru alegerile prezidențiale din acest an va fi organizată în luna noiembrie. Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Digi24 au invitat la o dezbatere electorală opt candidați pentru a răspunde la întrebările românilor, înainte de primul tur al scrutinului pentru Cotroceni, programat pe 24 noiembrie. 

Marcel Ciolacu, Mircea Geoană, Nicolae Ciucă, Elena Lasconi, George Simion, Kelemen Hunor, Ludovic Orban și Cristian Diaconescu sunt invitați pe 18 noiembrie, de la ora 20:00, în studioul Digi24, pentru a convinge pe cetățeni că ei merită să fie aleși președinte.

Potrivit Digi24, întrebările vor fi adresate candidaților atât de jurnaliști, cât și de profesori și studenți ai Universității Babeș-Bolyai.

Este prima dezbatere pentru alegerile prezidențiale din ultimii 10 ani. Ultima dezbatere a avut loc în anul 2014, când actualul președinte Klaus Iohannis a participat la singura dezbatere din istoria lui politică, contra lui Victor Ponta.

Dezbaterea de pe 18 noiembrie va fi moderată de jurnaliștii Liliana Ruse și Cosmin Prelipceanu.

Reamintim faptul că alegerile prezidențiale din România se vor desfășura la data de 24 noiembrie (primul tur), respectiv 8 decembrie 2024 (al doilea tur).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate